Trav med stugan bild

V75 JACKPOT 46 miljoner

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Utöver jackpotten så är det en riktigt rolig omgång som står för dörren på lördag. Fulla fält, kalla favoriter sen gör årstiden mycket. Hästar som startat på under vintern med skor ska helt plötsligt möta hästar som årsdebuterar barfota vilken är en enorm skillnad.

Innan jag går igenom loppen så vill jag slå ett slag för Grand Slam 75. Sedan den 1/3 så kan man spela Grand Slam 75 med ombuden. Eftersom många av oss går all in på V75 under lördagen så kan det vara svårt att känna sig motiverad till att spela Grand Slam 75 utan jackpot, det är tufft att läsa på med många okända hästar. Orkar man dock göra jobbet så har spelformen högt spelvärde, främst eftersom man vinner 10 miljoner om man är ensam med sju rätt. Vi spelar också enbart för sju rätt vilket betyder att man får vad sju rätt ger gånger 2,5 (dock ej om man är ensam). Får man inte sju rätt så blir det noll kronor tillbaks. Vem som är spelläggare för detta system kommer alternera beroende på var i Sverige omgången avgörs. Stugans travspelare bor geografiskt runt om i vårt avlånga land så den som ansvarar för en viss region lämnar in detta systemet. Är det jackpot eller liknande så kommer flera spelläggare ha individuella system. 25 andelar per system, unikt system (för att kunna bli ensam). Vi kör 100kr per andel så får vi känna efter vart efterfrågan ligger.

Över till Färjestad, upploppet är 177 meter vilket får anses som kort.

V75-1
Ser två spelade hästar. 4 Highspirit 23% är snabb ut och kommer leda länge, problemet är att hästen är ruskigt blöt sista biten. Han är 12 år nu och jag tycker det är långsökt att han ska räcka på V75, trots kort upplopp. Han är kall som betrodd för mig. Den andra betrodde är 8 Man at Work 28%. Hästen är ofta betrodd på V75 och gör det bra, dock så vinner han sällan, nu är det dessutom spår 8 över kort distans och det står skrivet i programmet att hästen får göra en del jobb. Hästen vann sin första start på V75, sen har han bränt 16 gånger i rad på V7, flera gånger som hårt spelad. Här spelar jag på halvskräll. 10 Southwind Hydro 4% är förstahäst. Han var helt okej på V7 senast, då var det full väg, skor och två topphästar i Grainfield Aiden och Martin de Bos som slog honom. Nu är det barfota, 1640 samt ett bakspår som kan passa då kuskan kan välja rygg på två startsnabba hästar, främst 4 Highspirit. Hästarna 3,5,11 och också tidiga på lappen.

V75-2
Ser en klar favorit i 8 Green Mamba 59%. Det är inget att säga om att hon blir favorit, hennes prestationer senaste månaderna talar för sig själv. Dock så är garderingen given av många skäl, dels så har hon tjänat mycket pengar sista tiden, dels så finns det viss galopprisk i voltstart. Framförallt så har hon inte startat på över en månad. Nu möter hon dessutom hästar som går barfota (hon själv går med skor) medans det finns en uppenbar risk att hennes formkurva pekar neråt, detta på en 59%-are, henne måste vi få bort. Här har vi ett gäng underspelade som måste med. 5 Anthara Bi går barfota runt om för andra gången i livet, hemmahäst med Björn Goop 2%. 4 Catwalk Ima går också barfota, hästen skulle kunna spetsa trots fjärdespår i volt då hon är snabb ut, tränare Svanberg låter positiv, 1%. 9 Valborg Marje 3% kan äntligen starta kontinuerligt vilket är ett plus, kapabel och lär få ett bra lopp i draget, 3%. Största varningen får dock 12 Loser on loser 6%. Gjorde det bra i tuffa årgångslopp förra året, rejäl i provlopp samt springspår på tillägg bör innebära en pangstart. Barfota runt om direkt, jag tycker hon har bra chans här.

V75-3
En ihålig gulddivision, här handlar mycket om spets.
Färjestads bankropp gynnar hästar med spår en bit ut i banan som får mer fart från start, därför är huvudscenariot att 4 Västerboonthenews tar ledningen, det i sin tur gör att jag tror att 5 Gareth Boko 30% är först fram och får överta, bör därmed bli svårslagen. Dock så kommer jag att betala för favoriten 2 Sir Ratzeputz 50%. Hästen var magisk i årsdebuten och är anmäld barfota runt om med jänkarvagn. Ibland är det fishy att dubbla med de två mest spelade men jag tycker att omgången är så pass intressant i övrigt att jag väljer att dubbla på större system. Om jag måste välja en av hästarna så väljer jag 5 Gareth Boko som mindre spelad i nuläget.

V75-4
Ett öppet kallblodslopp. Favorit blir 1 Osen Prinsessa 27%. Hon har galopperat i sju av de elva senaste. Det är lite här och var som galopperna kommer i loppen också, hon är ju ensam på volten och lär klara av startmomentet men så fort någon av tilläggshästarna pressar henne lite så lär galoppen ligga på lut, sånt pallar man ju inte med även om hon står bra inne i loppet. 15 Joker C.K. har visat form på slutet, Björn Goop upp igen plus barfota runt om. Som 10% are är han tidig framförallt när tränaren Jan-Olov Persson är optimist. 11 Guli Tor satt fast senast, 5% är lågt, barfota fram nu. Men i övrigt så kan jag inte sortera hästarna nämnvärt, loppet är väldigt svårt, strecka!

V75-5
Något mer skiktat och tre hästar sticker ut. 4 King of Everything 39% är rätt favorit efter en femstjärnig insats senast. Dock så har han spår utvändigt om värsta motbudet 3 L.L. Royal, 19% som är snabb ut och lär köras i ledningen. Dessutom så säger tränaren Claes Svensson att han är osäker på om förra loppet fortfarande sitter i benen. Dock så är det de två bästa hästarna där någon av de med stor sannolikhet kommer till spets. Jag betalar även för 10 My First Offspring 9% som är helt okej och går barfota igen, han har i alla fall vunnit loppen lätt från spets och bör kunna få en fin resa och har bra startryggar. Garderar man mer så ska 12 Un Menc D’or med. Med lopp i kroppen och Björn Goop så är 2% INTE i överkant i alla fall.

V75-6
Ser Millord 32% som favorit. Det kan absolut gå men det har varit skralt motstånd vid segrarna och hästen fick en drömlopp senast, intrycket var ju inte att han direkt exploderade. Känslan är att han blir favorit på springspår och en trevlig rad för i grunden är han inte bättre än någon annan. Det är bättre hästar emot nu och ett par underspelade. 9 Corleone D.K. blev det jordens skrik på senast, hästen fick en väldigt tuff löpning och det är inget att säga om att han tröttnade. Barfota nu och ett smygläge känns intressant till 5%. 1 Personal Goals känns väldigt gynnad av barfotakörning och är snabb ut ur volten, han kan absolut spåra runt om 10% funkar på V75.

V75-7
Ser en riktigt bra häst i 5 Il Duce Boko som klar favorit, 39%. Hästen är i grunden men som favorit här är han iskall. Dels så har han gått upp två klasser sen finalvinsten i början av februari, dessutom står han väldigt tufft inne i nuvarande klass, brons. Hästen gick även med jänkarvagn för första gången senast vilket gav grym effekt, det ska han inte göra nu (är anmäld utan även om Conrad säger inga ändringar). Som om det inte vore nog så ska 4 Star Costashorta 5% gå barfota runt om OCH köras i ledningen. Mycket talar alltså för dödens för favoriten, en insats jag ännu inte tror han är mogen i denna klassen. Nyss nämnde 4 Star Costashorta är lite blöt men kan leda länge. 10 Pricess S.W. 18% möter nu hingstar och valacker, känns ju överspelad från bakspår med skor. Det finns en drös underspelade, 11 Rocky Tilly är kapabel och härdad i klassen. 3% när det är bike och barfota bak är fint. 1 Massive Speed 5% är också tidig på lappen, rygg ledaren är troligt här och tränaren tror att hästen kan vara i närheten av vad han var näst senast, den insatsen räcker långt här.

Vi kommer köra ett större unikt på Streamsystemet-live på 350kr där vi går för de stora pengarna.

Lagen som vi kör på andelsspelet:
Streamsystemet – Live: 350kr (öppnas lördag)
Gambling Cabin Small: 55kr
Patric Skoglund Unik: 666kr
Patric Skoglund V75: 199kr
Patric Skoglund lill: 88kr
Neves Unika V75: 599kr
Neves Nötiga V75: 250kr
Bengan Jackpot V75: 222kr
GC Challe 250: 250 kr
GC Challe 100: 100kr
Challe chansar: 99kr
Skägget Jackpot Unik: 199kr
Skägget Tarv: 100kr
Coach Sten: 150kr
Miljonmannen: 999kr
Stall Anderberg V75: 139kr
Danne Däck V75: 99kr

Ha en trevlig helg så ses vi i streamen i morgon där jag och Patric kommer ha en gedigen genomgång av omgången.

https://tillsammans.atg.se/lagsida/39693

/Neves[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_15 custom_title=”Senaste artiklarna” ajax_pagination=”load_more”][/vc_column][/vc_row]