Trav med stugan bild

Stugans Travexperter

David Neves

David Neves har varit travintresserad sen han var 16 år och har jobbat flera år som TV-producent inom travet och spelexpert i travets TV-kanaler. Här lämnas hans standardsystem in varje ordinarie omgång. Efter alla år i travet så känner han en och annan person inom travet som inte sällan bidrar med exklusiv information som avspeglas i systemen.

– Jag spelar som många andra för att vinna stort och i längden, jag känner mig säker på att de flesta av mina rader har bra spelvärde. Mot miljonerna! 15 andelar per system max 50 andelar totalt.

Bengt Sonnert

Bengans standardsystem. Bengan är som många vet en av Sveriges absolut bästa spelare och grundare av spelcommunityn The Gambling Cabin. Han om något vet vad som krävs för att vinna på spel. Bengt har varit med på många stora travvinster och går gå och då på de största traveventen som elitloppet. Rent kunskapsmässigt så har han mycket att lära vad gäller trav men spelkunnandet kommer göra att raderna som lämnas in kommer ha stort spelvärde. Följ med på några av andelsdjungelns mest spelvärda system!

Bengan kör två olika system som standard, 100kr och 200kr.

Jon Knuts

Leksands hockeyikon Jon Knuts har vid sidan om sin professionella hockeykarriär även ett stort travintresse. Jon följer travet dagligen och besöker alltid de största trav-eventen när hockeysäsongen tillåter det med elitloppet som kronan på verket under sommaren.

– Som hockeyproffs så är det väldigt skönt att distansera sig från hockeyn med lite trav ibland. Man lägger över pressen på någon annan och slipper fatta de viktigaste besluten själv. Jag är intresserad av både sporten och spelet och kan utan tveka kolla ikapp en omgång utan att ha lirat. Nu när hockeysäsongen är över så blir det mer fokus på travet och det känns kul att få spela på trav med gänget i Gambling Cabin. Hoppas att vi vill vara med i jakten på miljonerna! 15 andelar per system. Max 50 andelar.

Patric Skoglund

Patric Skoglund är legendarisk kommentator, programledare och reporter från travsändningarna i nästan 20 år. Patric har lagt tv jobbet på hyllan vilket möjliggör att han kan spela V75 och V86 med oss på The Gambling Cabin. Patric är i dag referent på Romme och Rättvik och följer givetvis travet väldigt nära, precis som när han jobbade som mest med trav-tv. Patric föder upp och äger flertalet hästar och har flera av sina närmsta vänner som aktiva inom travet, däribland flera toppkuskar. Patric kommer ha två stående system på V75 och eventuellt ett större vid jackpot.

– Jag ser fram emot att kunna göra lite större system mot vad jag normalt gör då jag egentligen inte har varit en hardcore spelare utan mest spelat mindre system på kul, jag blir inte förvånad om det kommer större vinster inom en snart framtid, jag ska i alla fall göra mitt bästa för att lyckas med det, säger Patric. 20 andelar per system, max 50 andelar.

Charles Åström

Charles har på senare åren varit en av spelläggarna för The Gamblin Cabin med stor framgång. 780 000 kr är största vinsten som spelats in och även ett par andra större vinster. Men travet betyder mer än så, under sju år har Charles varit intresserad där senaste fem åren varit extra intensiva där trav konsumeras i stora mått. De senaset två åren har Charles även börjat köra lite häst och gått ett par kurser. Jägersro är hemmabana.

– Jag har följt travet i många år och nu de senaste åren har det varit på heltid. Jag är inom travet både som hästägare och som aktiv då jag kört en del häst och gått utbildningar på Jägersro.

Jag avslutar som Ludde brukar säga ”Vi kör så länge lampan lyser”. Följ med mig i jakten på miljonerna. 15 andelar per system max 50 andelar.

Andreas ”Skägget” Pettersson

Skägget är uppvuxen 6 mil norr om Örebro, har spelat hockey under ungdomsåren och blev tidigt in dragen i travet då farsan hans är mycket intresserad. Spelet på hästar började med små plats och vinnarspel, så fortsatte de också. Skägget har främst haft fokus på just singelspel på hästar och endast haft små lappar inne, för att ha nått och följa. De lapparna har inte varit mer än nära dom riktigt stora pengarna.

– Som spelare gillar jag att spika drag och gardera favoriter och till och med plocka bort dom. Spännande att få chansen att komponera lite större system.
Blir system för dom med starkt hjärta. 15 andelar per system, max 50 andelar.

Sten Solander

Sten har sysslat på med trav i precis hela livet, kanske inte så konstigt då han är uppvuxen 30 meter från Bergsåkers travbana i Sundsvall. Norrland och vinterbanor är en specialité och vad gäller brodd på såväl kallblod som varmblod är något som Sten har STENkoll på.

– Jag älskar att köra loppen i badkaret och analysera varenda centimeter av ett travlopp. Jag kommer försöka komponera ihop ett slagkraftigt system åt oss och gå emot favoriter som är uppskrivna i pressen. Mitt 2019 har varit väldigt framgångsrikt med flera storvinster, bäst var det den 9 februari då jag på bara 252 rader drog in 488.923 kr. Men även en vecka i maj då jag satte V64 mån, tis, tors samt V86 på onsdagen under samma vecka. Det slutade med över 150.000 kr i vinst.

Jag hoppas på att ta med mig flytet in i 2020. 15 andelar per system, max 50 andelar.

Johan Israelsson

Johan har varit travet trogen sedan spelformen Dagens Dubbel infördes i slutet på åttitalet. Detta både som hästägare och spelare. Somrarna tillbringas gärna på några av landets travovaler, där travsveriges fjärdeben Bergsåker är hemmabana.

-Jag tycker lika mycket om sporten trav som spelet trav och ett av de bästa minnen jag har inom travet är första gången jag satte mig upp bakom en häst själv och drog iväg. Ser travspelet som en uthållighetssport där det gäller att tänka långsiktigt om man är ute efter de stora pengarna. Systemen byggs utifrån ingredienserna analysera, värdera i relation till spelvärde och statistik. Just detta kommer jag försöka att dela med mig av inför omgångarna, dvs hur jag ser på omgången som sådan, vilka troliga och vilka roliga som är värda att belysas. Så håll utkik på hemsidan eller andra sociala medier där The Gambling Cabin finns.

Chatta