Cavanazzi bild

Vecko-Copa och mysig helgomgång på klacken

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Först till förra veckans rekar:

Lazio rak 1 2.10 Check (1-0)
Juve rak 2 2.25 Check (2-3)
Parma – Lecce Under 2.5 mål till 2,23 Check (2-0)
Inter rak 1 Fail (1-1)

Tre av fyra trillade dit förra veckan där vi främst måste nämna Atalantas andra halvlek mot Inter. Atalanta ligger under rättvist i paus mot ett taggat Inter, men kommer ut som fotbollsmonster i andra halvlek och fullkomligt pulvriserar Inter. Jag var tvungen att hitta in med ett livepel till fint odds på att Atalanta skulle vända och vinna matchen, men det slutade 1-1 efter att nyligen inbytte Luis Muriel skjutit en ganska svag straff vid Handanovic högra stolpe i slutminuterna. Inter kom undan med blotta förskräckelsen och jag blev än mer förälskad i detta Atalanta. Vad har den gode Gasperini kört i vattenflaskorna hos gubbarna? Något man kanske inte ska skoja om i Italien, med tanke på rykten och berättelser från förr om åren.

Jag tror att om Atalanta kan konservera formen så kommer de bli väldigt tuffa att tas med för Valencia i Champions League. Kommer man som lag till Giuseppe Meazza och spelar såhär respektlöst finns det inga anledningar att misstro att de skulle kunna göra detsamma borta mot Valencia. Hemmamatchen bara vinner dom (early bird).

Spelades lite Coppa i veckan där både Milan och Juve dansade förbi motståndet och vann komfortabelt med tre respektive fyra noll. Själv trodde jag Juve skulle rotera mer och hoppades på en superskräll för EU-tipsets skull, men det verkar bli låg utdelning och jag får elva eller tolv och missar med en gubbrackare. Nya tag nästa vända och jag gissar att ni som läser eller skummar igenom den här texten har full koll på att det finns andelar att köpa till både bomben, powerplay, EU-tipset och Stryktipset på hemsidan under fliken andelar. Håll utkik på Facebook för hålltider, för andelssläpp som vi vet har hög efterfrågan(stryktipset tex.).

Lite speltips inför helgen då:

Jag sticker ut hakan lite här direkt och säger att Torino bortaslår Sassuolo. Jag tycker Torino ser fina ut och verkar kunna ställa ett bra lag på benen. Sassuolo känns däremot iskalla, har skador i backlinjen och sin bästa offensiva spelare Berardi avstängd. Jag går in med en tidig peng innan oddset sjunker.

Spel: Torino rak 2 till 2.75 på Bethard

Milan vinner med 2 mål hemma mot Udinese. På något sätt hoppas och tror jag att det lossnar för Milan nu. Föga oväntat har laget höjt sig efter Zlatans intåg i truppen. Vinnaren Zlatan Ibrahimovic. Zlatan som tog plats som nummer 9 när Thierry Henry tog ut sin drömelva av alla spelare han spelat med. Bergkamp, Zlatan och Messi på topp i den elvan. Jag dreglar av blotta tanken.

Spel: Milan -1,5 2.70 på Betsson

Hittar ni odds på att det blir straff i matchen (brukar vara 3ggr pengarna), så tror jag att det är dags nu. Zlatan drar dit den otagbart, men ytterst förväntat nere vid målvaktens högra stolpe.

Atalanta vinner med 2 eller fler mot SPAL hemma. Tror bara att Atalanta forsar över SPAL här och vinner med 2-0, 3-1, 3-0, 4-0 eller dylikt i en sannolikt målrik match.

Spel: Atalanta -1,5 1.60 på Svenska Spel

Lycka till med spelen. Här är mina tankar och ideer.
Ps. Rygga aldrig blint, utan gör din egen analys av matcherna.

Ciao, Cavanezzi[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_15 custom_title=”Senaste artiklarna” ajax_pagination=”load_more”][/vc_column][/vc_row]

Chatta