Padel speltips

WPT Menorca

World Padel Tour Menorca

Fin dag igår när Campagnolo/Sanz slog ut Gonzalez/Ruiz till oddset 5,80:-) Har hittat några spel idag som jag gillar, pga av tidsbrist blir analyserna väldigt korta. Men håll till godo.

Sainz/Icardo vs Riera/Llaguno

Sainz/Icardo är ett helt nytt par och som absolut kan få det att fungera bra ihop. Dock har båda två haft vissa skadeproblem under året och inte presterat på den nivån som de har kapacitet till. De vann enkelt igår, men mot ett lite sämre motstånd. Nu får de en rejäl värdemätare mot de mycket starka försvarsspelarna Riera/Llaguno som jag tror kommer bli för jobbiga här. Om matchen blir lång så talar det för Riera/Llaguno, vilket deras matcher ofta har en tendens att bli. Banan är av den snabbare karaktären och det är väl det enda minuset som jag ser här för laget jag tror på. Men oddset 1,72 som vi får på bet365 är något för högt för att jag ska låta bli att lägga en peng på det.

Speltips: Riera/Llaguno till oddset 1,72 hos Bet365 (Spelstopp kl 10:00)

___________

Moyano/Gil vs Tapia/Gutierrez

Moyano/Gil har spelat bra senaste tiden och slog bla Tapia/Gutierrez så sent som för en månad sedan. Igår vann de över Tello/Chingotto, som förvisso verkar ha checkat ut, men ändå en fin skalp och som är bra för självförtroendet. Tapia/Guti har inte riktigt fått det att stämma senaste tiden och de verkar sakna harmoni i sitt spel. Särskilt Sanyo missar stundtals väldigt mycket. Jag gillar här +1,5 set på Moyano/Gil till oddset 2,45 hos svs.

Speltips: Moyano/Gil +1,5 set till oddset 2,40 hos svs (Spelstopp kl 13:00)

_________

Stupaczuk/Lima vs Campagnolo/Sanz

Som jag förutspådde så spelade Campagnolo/Sanz riktigt bra igår och slog ut Ruiz/Gonzalez. Nu möter de Stupa/Lima som normalt sett är ett ännu bättre lag, men som ibland kan gå ner sig lite när Lima sviker. Jag tror att den här snabba banan är till fördel Camp/Sanz där båda har bra vapen i sina smashar. Oddset har sjunkit lite men jag gillar fortsatt +1,5 set till oddset 2,02 som får vi får hos svs. Stupa/Lima har under året mött Garrido/Camp flertalet gånger och då brukade oddset ligga på 1,85 +1,5 set. Jag anser att Camp/Sanz håller ungefär samma nivå och då har vi här åtminstone fått 10 punkter för högt odds. Åtminstone på den här banan.

Speltips: Camp/Sanz +1,5 set till oddset 2,02 hos svs (Spelstopp kl 15:37)

________

DiNenno/Nieto vs Bela/Coello

Jag tycker DiNenno/Nieto är ett spännande par som kommer kunna göra det jobbigt för väldigt många. Särskilt deras försvarspel kommer vara helt magiskt. Nu möter de dock Bela/Coello som är i storform och på den här snabba banan har jag mycket svårt att se hur de ska kunna utmana. Det kommer helt enkelt gå för fort och jag tror Coello kommer kunna slå bort otroligt mycket på sina smashar. Jag gillar här -1,5 set till oddset till 2,09 hos svs. Även detta oddset har hunnit sjunka lite medans jag skrivet texten, men tycker fortsatt att det är för högt. Även raka till 1,40 känns för högt.

Speltips: Bela/Coello -1,5 set till oddset 2,09 (Spelstopp kl 17:30)

 

/Goding

Chatta