AC Milan – Newcastle

Fina odds hos Unibet på Newcastle!

En av de häftigare matcherna i premiärrundan spelas mellan Milan och Newcastle. Jag gillar oddsen på bortalaget här och hos Unibet står man nu allra högst!

📍 Spel: Newcastle -0.5 @ 2.80
📌 UNIBET – Hämta spelet och din bonus HÄR!

⚽️  Ac Milan

Trevlig start för Milan på säsongen, fram till förra veckan det vill säga. En rejäl stjärnsmäll i derbyt mot Inter fick nog både klubb och spelare att inse att man fortfarande ligger något hack bakom huvudkonkurrenten.

Vad gäller transfers så har Milan gjort det bra i sommar. Man fick behålla Leao och har förstärkt med fler Chelsea-gubbar i Pulisic och RLC.

Känslan är väl dock att de röd-svarta inte är tillräckligt tunga. Man gjorde en bra CL-säsong i år men när det väl drog ihop sig mot de riktigt bra lagen så såg AC tämligen chanslösa ut, med dubbelmötet mot Inter i närminnet.

⚽️  Newcastle

Tonali var dock en av spelarna Milan tappade och det får väl ändå anses som ett rejält tapp, även om jag personligen inte är helt säker på Tonalis långsiktiga lycka i Newcastle.

Jag upplever dock att skatorna kommer aningen undervärderade in i den här matchen efter en poängmässigt knackig ligastart. Man stängde dock som ganska ordentliga favoriter borta mot Brighton och stod emot helt okej mot omutliga Manchester City på Ethiad. Senast mot Brentford en riktigt fin prestation trots en del rotation.

Speltips: AC Milan – Newcastle

Tyngd är något jag ofta pratar om och i synnerhet i cup-sammanghang. Just den faktorn ligger i Newcastles favör och jag har en känsla av att man ska ha goda möjligheter att mala ner Milan över 90 minuter.

Newcastle åker givetvis inte hem med hängande huvud och brustet hopp vid kryss i denna matchen, men jag tycker 2.80 som Unibet erbjuder är för högt oavsett.

Newcastle känns bara något snäpp starkare inför mötet på San Siro!

📍 Spel: Newcastle -0.5 @ 2.80
📌 UNIBET – Hämta spelet och din bonus HÄR!


Missa inte Champions League magasinet ⤵️

 

Chatta