Borgs Bästa

Arsenal – Brentford

Oj, vad tisdag är viktig för Arsenal!

Match: Arsenal – Brentford
Spel: Under 3.5 mål
Odds: 1.80
Spelbolag: Expekt


📌 Hämta marknadens bästa freebet att rygga med (upp till 1500kr) här!

Ja, Arsenal har fixat en extra poäng mot City och Pool. På sina sju senaste i ligan har Arsenal 21 poäng och 31-3 i målskillnad! Helt sjukt, 31-3. I måndags var det ju stackars Sheffield Utd som fick smaka på 0-6. Arsenalspelarna har kunnat rotera med 30 min kvar i sina klara matcher vilket håller truppen igång.
Enda orosmolnet var väl Martinelli som fick gå ut med potentiell skada senast.

Det är väl ändå inte han som blir tungan på vågen om det blir seger mot Brentford eller inte.

Brentford har haft en tung period, men såg ut kunna ändra det efter att ha vänt matchen mot Chelsea (b) i lördags, 0-1 till 2-1. Dock orkade man inte hålla i ända till slutet utan det blå laget fick kvittera i 83:e minuten och Londonderbyt slutade 2-2.

Brentford inga jättar på bortaplan med statsen 3-1-9. Man är också topp 5 i Över 2.5-målstabellen, fast faktiskt 19:e lag om man kikar på bortamatcher i samma tabell.

Mitt stora intresse för den här matchen ligger i att Arsenal har sin retur mot Porto i CL redan på tisdag. Och där har man 0-1 att jobba ikapp. Ja, ligan kanske viktigt, men oj vad man vill ha framgång i Europa också.

Tror ändå tisdagsmatchen finns i bakhuvudet på Arteta även fast det inte är Gunners stil att hålla igen. Har man kontroll på den här matchen så försöker man väl få sista halvtimmen att bara glida undan och få nyckelspelare att vila?

Bästa oddset i matchen enligt min mening är Under 3.5 mål hos Expekt till 1,80. Riktigt fint odds och tror inte vi får se det vid kickoff på lördag kväll.

📌 Hämta marknadens bästa freebet att rygga med (upp till 1500kr) här!

Chatta