Adams Ammunition

Aston Villa – Brighton

Villa segrar för Europaplats!

I och med att Brighton tog poäng mot Manchester City tidigare i veckan så blev de blå-vita klara för europaspel nästa säsong. Faktum är att man är helt klara för att bli sexa i tabellen oavsett utfall i denna match. Med andra ord är den sportsligt 100% betydelselös för Brighton.

För Villa är det en annan femma. Seger och man är klara för Europa. Poängtapp innebär att Tottenham med seger går om och Villa helt och hållet missar Europaspelet nästa år vilket såklart vore riktigt surt för de vinröda.

Speltips: Aston Villa -0.5 @ 2.12 EXPEKT
Rygga med Expekts freebet på upp till 1500kr HÄR!

Aston Villa

Under en säsong där i stort sett varenda klubb, lex Bayern Munchen, Chelsea, Leeds och många fler skjutit sig själva i knäskålarna med horribla tränar-byten så får man säga att Villas beslut att plocka in Emery och skicka  Gerrard var ett genibeslut. Villa har nu europaspel med en match kvar i egna händer efter att under Gerrard legat under strecket.

Det här kan bli en otrolig skalp för såväl Emery som hela klubben. Conference League är väl knappast något spelare och klubbar ligger sömnlösa och drömmer om på kvällar, men det är en ekonomisk boost och en chans att få visa upp sig på en ny plattform som Villas ägare och fans garanterat inte vill gå miste om.

Villa gjorde en superb insats på Anfield senast och har all vind i ryggen man kan tänka sig inför denna matchen. Med total vinstmotivering tror jag man ger Villa Park en säsongsavslutning värdig tre pinnar.

Brighton

Fiskmåsarna gör en fantastisk säsong och har säkrat sjätteplatsen. Med fyra poäng upp till Liverpool och fyra poäng ner till Villa så blir den här matchen totalt betydelselös ur ett sportsligt perspektiv. Det känns således oerhört troligt att Zerbi roterar i den här matchen och en hel del talar för att det kan roteras kraftigt.

Zerbi har redan roterat en hel del de senaste veckorna och detta trots att man haft en del att spela för. Nu när matchen blir fullständigt betydelselös och på bortaplan, så tror jag just Zerbi kan låta väldigt många normalt icke-startande få en plats på planen.

Brighton gör en supersäsong och presterar allt som oftast väldigt fint, men här ska det inte bli annat än en prestation en bit under vad vi är vana vid att se.

Speltips Aston Villa – Brighton

Oddsen är redan på väg nedåt på Villa efter Brightons poäng mot City igår. Jag tror dock det fortsatt finns ett par punkter att utvinna och spelar således hemmaseger i denna matchen med gott mod. Villa har så oerhört stabila hela våren att ställer man ut bästa laget här (vilket görs till 99.99%)  så ska man ha godare chanser är 2.12 indikerar mot ett Brighton som har absolut noll att spela för. Får vi den stora rotation jag förväntar mig av Zerbi så blir jag inte förvånad om det stänger under 2.0 framåt matchstart.

Speltips: Aston Villa -0.5 @ 2.12 EXPEKT
Rygga med Expekts freebet på upp till 1500kr HÄR!

 

 

 

Chatta