Basket Klabbe NBA

Atlanta Hawks – Boston Celtics

Let´s Go Hawks!

Under natten tar Atlanta Hawks emot Celtics hemma State Farm Arena för andra gången den här veckan, förra mötet slutade med seger för Hawks med 120-118 och till den här matchen är Celtics åter igen stora favoriter men så som oddsen är satta så är det precis som att Celtics ska möta Detroit eller liknande.

Spel: Hawks hcp +17
Odds: 2,00
Spelbolag: Pinnacle

📌  Öppna konto och supporta stugan här!


🏀  Atlanta Hawks – Boston Celtics:

Atlanta befinner sig på en tiondeplats i serien och har med det den sista play-in platsen till slutspelet just nu. Laget har haft en del skadebekymmer under våren där det största avbräcket har varit det på Trae Young som tvingades till operation för sin fingerskada. Även om laget fortfarande kantras av skador på främst Bay, Johnson och då Young så har man samtidigt fått tillbaka Hunter i spel och ihop med Murray, Capela, Bogdanovic och Krejci som alla startade senast mot Portland så är det ändå ett fint lag som Hawks får ihop i min mening.

Förutom segern mot Celtics så har man även sett till att piska till både Portland och Hornets med god marginal hemma i State Farm i sina senaste matcher och jag tror vi får se Hawks stå upp bra ännu en gång mot detta Celtics som i sin tur ser ut att få klara sig utan Holiday, White och Tillman.

Celtics är förmodligen ligans absolut bästa lag i skrivande stund och de toppar tabellen helt rättvist, men samtidigt har dom inte särskilt mycket att spela för de sista 10 omgångarna då man har en god marginal ner till andraplacerade Bucks.

Celtics ska såklart vara favoriter här och särskilt med tanke på den formen som Tatum och Brown visar upp men att dom ska stå i 1,05 borta mot Hawks är lite väl lågt enligt mig. Jag gillar verkligen pluslinan på Hawks till den här matchen och att man får +17 till 2 ggr degen känns generöst så jag kniper den direkt!

📌  Öppna konto och supporta stugan här!

Trevlig kväll

// Klabbe