Borgs Bästa

Blackburn – Sheffield Wednesday

Söndagens brunch och högoddsare – ”Onsdag”!

Spel: Sheffield W -0.5
Odds: 3.75
Spelstopp: 21/4 13:30
Sajt: Expekt

Rygga med marknadens bästa freebet på upp till 1500kr HÄR!


En match helt under radarn. Lunchmatch i Championship med tidig start, 13.30.

Blackburn har gjort det bra på slutet trots tufft spelschema. Bortaslog Leeds senast, slog Sunderland (B) med 5-1(!) och kryssade mot Southampton. Enda bottennappet var väl 0-5 (b) Bristol C.

Har fem poäng tillgodo och bättre målskillnad än Hudds under strecket. Är väl i praktiken klara, men skulle väl vilja ha minst en pinne här för vara trygga.

Sheffield W har också gjort det bra senaste matcherna. Dock har man tappat fyra viktiga poäng där man låtit motståndet kvittera sista kvarten (Cardiff och senast Stoke).

Med tanke på laget har West Brom (h) och Sunderland (b) kvar så krävs en trepoängare för stålstadslaget här. Wednesday är väl inget bortagäng, men ändå blivit tre segrar på senaste fem gällande bortaspelet.

Blackburn har helt okej form, men har blivit för stora favoriter här. Samtidigt som Sheffieldlaget vet att konkurrenterna i botten har bra läge att samla på sig poäng (vet de ju på söndagen).
Ska också tilläggas att på Blackburns tio senaste hemmamatcher har man facit 1-6-3.

Sheffield W behöver ta fem poäng på sina tre avslutande matcher för att ha chans stanna kvar. Det här kanske bästa läget att ta tre poäng?

Spelar rak Wednesday-seger till 3,75 hos Expekt. Det här laget vill man ha kvar i Championship!

Rygga med marknadens bästa freebet på upp till 1500kr HÄR!

Chatta