Basket Klabbe NBA

Boston Celtics – Dallas Mavericks

Tatum spänner musklerna mot Mavs!

Spel: J.Tatum Ö 26,5 Poäng
Odds:
1,952
Sajt: 
Pinnacle Sports

📌 Spela med ”proffsen” på Pinnacle Sports HÄR!

Det är en riktigt fin match vi har framför oss när Mavericks gästar Celtics i TD Garden i natt och efter att Jaylen Brown gjort jobbet åt oss i förra reken vänder jag nu blicken åt Jayson Tatum som jag tycker har en rimlig lina till ett mycket bra odds!

Tatum är som bekant en av ligans största stjärnor och han är också den stora faktorn till att Celtics leder serien på östkusten. Precis som jag nämnde i förra reken gällande Brown så har även Tatum haft sina toppar och dalar den här säsongen med poängskörden men trots det har han ändå ett stabilt snitt på 26,9 ppg. Ihop med Brown var Tatum bäst på plan för Celtics i senaste matchen mot 76ers och han tickade in på 29 poäng, 11 rebounds, 8 assist och ja, det var förvisso mot ett 76ers som för dagen inte är det laget som de borde vara men det ger ändå tydlig indikation på vilken kaliber Tatum är gjord av. När det nu är dags att ta emot Mavericks till natten så står Celtics i dryga 1,20 rak på marknaden och är med det såklart väldigt stora favoriter till att vinna matchen men som jag skrev för ett tag sedan gällande Mavericks så har även dom visat fin form och med en glödhet Doncic i laget så är Mavs alltid att räkna med. Så med det sagt så tror jag vi får se en betydligt jämnare tillställning än vad oddset förespråkar och om så är fallet får vi också se en Tatum som gör 37-42 min på banan, gör han det så är jag helt inne på att han grejar 27 poäng med bravur och tycker att oddset känns fint förhållande till dagens lina som normalt sätt brukar vara högre på Tatum.

Kul att ha med sig är att lagen mötte varandra för en dryg månad sedan i Dallas och då var Tatum matchen stora gigant med sina 39 poäng.

📌 Spela med ”proffsen” på Pinnacle Sports HÄR!