Basket Klabbe NBA

Boston Celtics – Milwaukee Bucks

Dubbla poängspel till nattens toppmöte

Det vankas toppmöte när serieledande Celtics tar emot tvåan Milwaukee Bucks hemma i TD Garden och jag har fastnat för två poängspel som känns riktigt fina till nattens match.

🏀 Boston Celtics – Milwaukee Bucks:

Spel: J.Brown Ö 23,5 Poäng
Odds: 1,862
Spelbolag: Pinnacle

📌 Stötta stugan och spela på Pinnacle här!

Tabellettan Celtics går riktigt bra i ligan och har inför mötet med Bucks fem raka segrar i bagaget. Hemma i TD Garden har man varit helt otroligt bra under hela säsongen och på sina 34 hemmamatcher har det endast blivit 3 röda bockar i protokollet. Som jag har skrivit vid tidigare tillfällen så är det storstjärnorna Jaylen Brown och Jayson Tatum som har varit de största faktorerna till Celtics frammarsch i år och till den här matchen hittar vi åter igen en alldeles för låg poänglina på Brown som allt jämt levererar gång på gång.

Brown har varit bra hela säsongen och har ett stabilt snitt på 23,2 ppg men framför allt så har han växlat upp några nivåer nu under våren och tar vi bara hans senaste 5 matcher som ett exempel så snittar han 32,6 ppg vilket säger en del om den basket som Brown just nu spelar och varför jag verkligen gillar den låga linan på honom i den här matchen!


🏀

Spel: Ö 225,5 Poäng
Odds: 2,07
Spelbolag: Pinnacle

Gällande den totala poängen i matchen så är även detta en lina som förvånar mig en aning då det ändå är ett toppmöte med spelare av hög kvalité i bland annat Giannis, Lillard, Middleton och redan nämnda Tatum & Brown. Celtics har efter Sacramento Kings ligans bästa offensiv med snittet 118 ppg och Bucks har i sin tur ett snitt på 115,4 ppg framåt, samtidigt släpper de till 111,2 respektive 116,2 ppg bakåt. Trots att det så sakta börjar dra sig mot slutspelstider där Celtics redan har säkrat sin plats och Bucks nästintill har clinchat sin så kommer båda vara påkopplade i den här matchen och det är den här typen av matcher som stjärnorna växlar upp sitt game i. Lagen har mötts två gånger tidigare under säsongen och då har det slutat med 235 och 237 poäng. Kollar vi sen vardera lag när de har mött storlag på slutet så har totalen i Bucks matcher mot Suns, Clippers, Lakers tickat in på 269, 241 samt 245p och Celtics i sin tur har matcher mot Mavericks, Suns och Nuggets där totalen landat på 243, 239 och 224p. Således känns det riktigt fint att kliva in och jobba övern  här!

📌 Stötta stugan och spela på Pinnacle här!

Mvh

Klabbe