Premier League

Bournemouth – Newcastle

Trubbel i paradiset för Newcastle?

Jag har läst att många är inne på att Bournemouth eventuellt kan komma närmare Newcastle i den här matchen än oddsen indikerar, och jag är benägen att hålla med. Jag väljer dock skott-spel snarare än pluslina men analysen kring matchbilden är snarlik vad många andra redan grävt i.

⚽️Solanke ö0.5 SPM @ 1.72
📍BET365

Det blir en lång säsong för Bournemouth som nu är ett av fyra lag som halkat lite efter i botten. Jag tror dock körsbären ska klara nytt kontrakt utan några enorma problem i slutändan då övriga tre lag där nere känns än svagare.

Det blev dessutom 3 blytunga poäng nyligen mot Burnley och som sagt, allt sammantaget så är de röd-svarta bättre än de andra i den absluta botten. Det här spelet handlar dock främst om att känslan definitivt är att Newcastle är långt ifrån en maxprestation här.

Så slätstrukna som Newcastle delvis var mot Wolves, men framförallt var mot Dortmund senast antyder ändå kraftigt att den där truppen inte riktigt orkar fightas på flera fronter samtidigt. Nu med skador och avstängningar på mängder av viktiga spelare så blir det hela väldigt slätstruket emellanåt och framförallt ser vi en kraftig diff i hemma/borta-prestationerna.

Newcastle spelar på ett vis som är extremt fysiskt krävande och för varje bortfall i truppen så bör prestationerna bli klenare och klenare på sikt.

Newcastle kan mycket väl återvända med samtliga tre poäng i den här matchen såklart men jag tror matchbilden blir betydligt jämnare än man hade känslan av att det kanske hade blivit för 3-4 veckor sedan.

I och med en jämnare matchbild så tror jag också på klart mycket mer anfallsspel för Bournemouth än oddsen just nu vill ha det till. Körsbärens main-man framåt är fortsatt Solanke och här är oddsen intressanta.

På BEt365 bjuds vi 1.72 and centralforwarden ska träffa målet en gång mot Newcastle medan markanden och andra spelbolag så som Betsson/kambi mfl tryckt ner oddset hela vägen ner mot 1.50.

I en match där jag tror Bournemouth kommer närmare segern än oddsen antyder så bör per automatik också oddsen på Solankes medverkan i protokollet för skott på mål öka.

Oddsen här är helt klart för höga enligt mig – det är trots allt Bournemouths givna centrala mittpunkt i anfallsspelet vi talar om!

📍Hämta dina 1000kr i spelkrediter på BET365 HÄR!

Chatta