Brasilien – Serbien

Pressen är enorm på Brasilien!

Pressen när brassarna ska spela VM är alltid enorm, men i år når det nästan nya höjder. Man är favoriter att vinna turneringen och på pappret ska det inte bli annat än samba-fotboll hela vägen.

Den där pressen är dock inte alltid lätt att hantera och när ett riktigt lurigt och organiserat Serbien väntar i öppningsmatchen så tror jag Brasilien är glada så länge man kommer ur fighten med 3 pinnar, oavsett resultat och hur det ser ut.

Hajper har nu en ny VM-Freebet på 100% upp till 1000kr som ni kan ta del av här

Brasilien

Som sagt, brassarna står som favoriter att vinna turneringen och även om man från mittfältet och framåt har ett sanslöst fotbollslag, så finns det vissa frågetecknen i backlinjen.

Det har dock redan börjat målas ut rapporter om att spelare som Vinicius inte kommer starta premiären och det säger ändå en del om risktänket inför drabbningen. Serbien är ett riktigt farligt lag och minsta lilla nonchalans från favoriterna i Brasilien här, så kan det straffa sig dyrt.

Det finns världsstjärnor så det räcker och blir över i den här truppen, men i en premiär, i ett VM, så tror jag inte vi får se Brasilien skicka på Serbien med några utklassningssiffror.

Serbien

Den här upplagan av det serbiska landslaget är på pappret ett av det bästa man haft. Kvalet var dessutom magnifikt genomfört och den där avgörande matchen mot Portugal bevisade att man kan tampas med de allra bästa, när det gäller som mest.

Att man får öppna mot Brasilien är såklart tufft, men samtidigt något som kan passa Serbien bra. Trots en väldigt stjärnspäckad trupp så är man nästan helt förbisedda av media och andra, som att man ej har någon chans alls. Det bör passa Serberna mycket bra.

Vlahovic, Mitrovic, Milinkovic-Savic, Tadic, Kostic etc. Det är inte dåliga namn Brasilien ska övervinna här.

Spel Brasilien – Serbien

Brassarna är hypeade till månen och tillbaka och även om det är fullt rimligt att man står där och ska spela om medaljer när det väl drar ihop sig så är den här öppningsmatchen riktigt obehaglig för de gula.

Att Brasilien går ut och blåser serberna av banan är något jag har mycket svårt att se inträffa trots allt och som ovan nämnt tror jag den här matchen blir betydligt jämnare än oddsen antyder.

Pressen ligger helt och hållet på Brasilien och när Serberna den här upplagan ser bättre ut än någonsin så gillar jag utsikterna för att sätta en pluslina.

Spel: Serbien +1.25 @ 1.80 HAJPER 

Chatta