Premier League

Burnley – Sheffield United

Do or die – Burnley!

Skottspelen har gått oerhört bra senaste veckorna och här testar vi en högoddsare när Burnley tar emot Sheffield United i en match som betyder allt och lite till.

Amdouni ö0.5 @ 1.60 & ö 1.5 skott på mål @ 3.40
Spelbolag: Expekt

Burnley fick sina hjärtan isärslitna förra omgången när West Ham borde besegrats med två bollar. Istället blev det raka motstatsen när Hammers gjorde inte bara ett, utan två väldigt sena mål och snodde segern från Turf Moor.

Nu är istället läget extremt kritiskt för Company och dennes mannar. En seger bara måste till och i synnerhet när det är just Sheffield United som kommer på besök. Förlust här och det måste börja snackas i ledar-rummen om Companys fortsatta existens i klubben trots vad denna gjorde förra säsongen.

Jag tror dock på seger faktiskt. Sheffield är rentav rejält mycket sämre och vi såg förra veckan mot Bournemouth hur oerhört långt efter man ligger till och med mot lag som ska sluta på den undre halvan av tabellen. Trots bortaplan dunkade körsbären iväg 23 avslut och 10 på mål, vilket resulterade i att publiken återigen lämnade arenan.

Sheffield kan inte ens försvara om man ska vara helt ärlig och på bortaplan har det sett än mer anskrämligt ut. Man släpper till oerhörda mängder avslut mot eget mål och jag tror det blir samma visa mot ett krisande Burnley också.

Amdouni är den i offensiv riktning som ser mest spännande ut i Burnley och han har fått mycket förtroende mot slutet, samt skjutet en hel del skott och många av dessa har hittat målburen. Här är matchen Amdouni måste kliva fram i och jag tror han kommer få långt många mer chanser till avslut här än normalt sett.

Sheffield släpper till upp emot 20 avslut mot varenda lag på bortaplan och även om inte Burnley kanske når såna nivåer så ska lägena finnas i mängder för Amdouni här, tror jag.

Jag plockar både 0.5 och 1.5-linan här, då dessa ligger klart högre än hos övriga som erbjuder spelet.

 

Chatta