Borgs Bästa

Burnley-Wolverhampton

Burnleypoäng igen

Förhoppningsvis är vargen mätt?

Spel: Burley DNB
Odds: 2.05/2.88
Spelstopp: 20:45
Sajt: Expekt

📌  Rygga med marknadens bästa freebet på 1500kr här!

Burnley-båten flyter, även fast det är en trasig flotte utan paddlar. Är så att de har fem poäng upp (fyra egentligen, men så kall målskillnad) till rätt sida
strecket och åtta omgångar kvar.

Gjorde en stark insats mot Chelsea (b) på påskafton, hoppas ni tog rygg på +1- spelet till 2,96. Fick till 2-2 och då spelade man mer en halva matchen med en
gubbe mindre. Även Kompany fick rött innan halvtid. Kanske det som är melodin…;-).

Här är det egentligen bara fortsätta ta poäng. Tycker hemmaoddsen lockar. Inte för Burnley är bra, mer att de slipper tänka nu utan bara köra på desperat.
Kan räcka mot ett Wolves som fortfarande har frågetecken på ett par nyckelspelare.

Vargarna vek ner sig mot Villa (b) i helgen (0-2) och fick egentligen smaka på egen medicin. Nu var det de orangesvarta som delvis fick föra spelet och skapa
chanserna medan Villa nyttjade sina lägen när de väl dök upp.

Cunha och Dawson kan eventuellt start här, men Neto kommer inte till start. Ha koll på line up. Kan Burnley ta minst en pinne här så har man Everton (b) i
en ny ödesmatch på lördag. Kanske inte omöjligt ta poäng i matcherna som följer efter (Brighton (h) och Sheffield Utd (b)).

Jag tar 80% av insatsen på Burnley, Asian Odds nollboll (0) till 2,05 hos Expekt (insatsen tillbaka vid oavgjort). Resterande 20% på Burnley att vinna till 2,88 på
samma firma. Är egentligen det bättre spelet eftersom tre poäng är så viktigt och här ligger Expekt högre än vanliga oddsmarknaden.

//Borg

Chatta