Borgs Bästa

Chelsea – Burnley

Löjliga odds – bara bortalaget som kan spelas här!

Liga: Premier League
Spel: Burnley +1 asian
Odds: 2.96
Spelbolag: Pinnacle Sports

📌  Spela till högst odds på Pinnacle Sports HÄR!


Chelsea har haft gubbar på resande fot under landslagsuppehållet. Bland annat blev Mudryk matchhjälte för Ukraina i tisdags då han gjorde 2-1 mot Island i 84:e minuten i avgörande Play Off-matchen om biljett till EM-slutspelet.

Senaste matchen innan uppehållet var FA-kvarten mot Leicester. Såg ut bli en lugn resa med snabba 2-0 i första halvlek. Men Championshiplaget kom tillbaka och hade kvitterat med halvtimmen kvar. Numer klassiska Chelseapaniken spred sig, men Londonlaget lyckades göra två mål på övertid.
Ridå med lottningen. City väntar i semi (20 april). Det här var ju Chelseas väg till Europabiljett och EL. Manchesterlaget har tufft schema innan så kan skrälla?

Efter denna match väntar United på torsdag, även den på Stamford Bridge.

Tror Kompany kommit överens med spelarna att slänga tabellen i papperskorgen och bara köra på nu. I de två senaste har man 1-1 (b) mot Hammers och seger 2-1 (h) Brentford. Om man var värda poängen eller inte en annan sak, finns nog matcher där Burnley kan kvitta den olusten med.

Vad har man att förlora här? Hålla nere siffrorna? Nej, bortalaget går för minst en poäng här och med fortsatt namn på skadelistan för hemmalaget och en del frågetecken så har ju större under skett. Möjligt att Chelsea går för förbättra seriespelet med top 10, mer än så kommer det inte bli.

Burnley går för livet och fem poäng upp till Luton och rätt sida. Gillar Asian Odds Burnley +1 till 2,96 hos Pinnacle (insats tillbaka vid uddamålsförlust). Man kan ta säkrare hcp med tanke på oddset, men hjälper inte bortalaget till poäng. Därför kör vi brant här med bara en liten försäkring. Jobba Burnley!

📌  Spela till högst odds på Pinnacle Sports HÄR!

Chatta