Spelstopp: 21:00 15:e April
Sajt:
Pinnacle Sports

Spela med ”proffsen” på Pinnacle Sports HÄR!

I lördags tog Everton sin första seger i ligan sen 16 dec. Då var det Burnley. Nu var det Burnley igen. Segersiffrorna var 1-0 och inte övertygande på något sätt och då hade man ändå hjälp av ett rött på gästerna sista 25 minuterna. Återigen Calvert-Lewin målskytt (kors i taket) med psykologiska 45+2-målet.

Som tack för besväret fick Everton i veckan nytt besked av FA. Ytterligare två minuspoäng (totalt åtta). Återigen bara två poäng före Forest och Luton (än så länge bättre målskillnad också).

Nu manar Sean Dyche via media till de blåa delarna av Liverpool att gå samman på samma sätt som när man fick stora avdraget på tio minuspoäng. Sympatierna då lyften ju klubben och spelarna och laget tog flera segrar på rad.

Visste ni att det är exakt 70 år sedan Everton spelade i Englands andraliga senast…

Chelsea har sju förlustfria ligamatcher i rad. Segrar mot Newcastle och sjuka matchen mot United där man vände med mål i 100:e och 101:a minuten. På näthinnan också tappet mot Sheffield Utd senast (2-2) och oförmågan vinna mot Burnley (h) trots en gubbe mer i 50 minuter (1-1).

I ligan löser Chelsea inte någon Europaplats. Kan lösa en EL-biljett om man vinner FA-cupen. Då ska man först slå City i semi nästa lördag på Wembley. Tror Pochettino prioriterar den matchen och låter inga tveksamma nyckelspelare spela på måndagskvällen.

Tror Dyche & Co löser minst en poäng på ”Bron” och spelar Everton +0.5 (=X2) till fina 2,25 hos Pinnacle.