Coola Trippeln 2024

Coola Trippeln

Ligasäsongens sista Coola Trippel!

En trippel från Premier League!

Rygga med en bonus på COOLBET HÄR!


Spel: Chelsea -0.5 @ 1,48
Match: Chelsea – Bournemouth
Tid: 17:00; 19e Maj

Vi inleder på Stamford Bridge där Pochetino i grevens tid nog räddat sitt jobb. Riktigt fin avslutning på säsongen av de blå som faktiskt har en minichans att bli femma i ligan om Tottenham förlorar mot Sheffield United.

Sexa får dock duga gott den här säsongen och mot slutet har det blivit tydligt att det finns mycket att bygga på i den här truppen. Palmer/Jackson har varit riktigt bra sista veckorna och försvarsspelet har äntligen börjat falla på plats efter en hemsk säsong. Senast ny solid triumf mot Brighton och vid seger här blir det i alla fall något form av europaspel nästa år.

Bournemouth gör totalt sett en kanonsäsong, kontra vad förhandsvärderingen på laget var. Senaste veckorna har det dock sett mer och mer oinspirerat ut och man var klart sämre än Brentford hemma senast, trots ganska ordentligt favoritskap inför matchen.

Chelsea kommer rulla ut absolut bästa elvan här och jag gillar allt över 1.45 skarpt.


Spel: Crystal Palace -0.5 @ 1.89
Match: Crystal Palace – Aston Villa
Tid: 17:00; 19e Maj

Selhurst Park har fått anledning att jubla en hel del mot slutet av den här säsongen, inte minst när Manchester United nyligen var på besök. Under nye tränaren och med Olisé och en frisk Eze i elvan så är faktiskt de blå-röda riktigt fina. Här tror jag man till hundra procent vill avsluta säsongen snyggt och kommer att spela både inspirerat och motiverat.

Annat kan man nog tro om Aston Villa. Emerys gubbar har faktiskt gått på knäna sista månaden och ska vara glada att säsongen inte var fem matcher längre än så här, för då undrar jag om man orkat hålla emot i kampen om Champions League. Riktigt veka insatser mot Olympiacos och en horribel mot Brighton bland annat.

Efter att CL blev klart har det rullats ut festbilder från Villas konton i två dygn och det är tydligt att deras säsong sportsligt är över. Man lägger sig såklart inte platt här, men jag tror verkligen inte vi får se något i närheten av en bra prestation av bortalaget.

Palace löser det här!


Spel: Luton -0.5 @ 2.92
Match: Luton – Fulham
Tid: 17:00; 19e Maj

Helgens högoddsare plockar vi från Kenilworth Road. Luton är utslagna och för det mesta riktigt usla, men här gillar jag oddsen ändå. Publiken kommer trots uttåget backa upp sina hjältar till max i den här matchen och tacka av för en Premier League-säsong ingen på den där arenan någonsin kunnat drömma om, om vi ska vara ärliga.

Spelarna lär svara upp med en vettig insats också, det är jag relativt säker på. Här ska Luton falla med flaggan i topp och motståndet känns som en utmärkt sådan för uppgiften, alltså att lämna högstaligan med en seger.

Lutons problematiska skadekris har match för match blivit bättre mot slutet och lustigt nog kan man nog rentav ställa upp med sin bästa elva här på flera månader.

Bortalaget i form av Fulham har känts helt utcheckade i 5-6 matcher och hade nog hellre legat i repsektive solstolar redan. Fulham har en bättre trupp såklart, men jag tror att Fulham likt Aston Villa kommer vara långt ifrån en maxprestation.

En sista fest för Luton, det ska det bli på Söndag innan verkligheten och Championship-grinden återtas på Kenilworth Road.

TOTALODDS: 8.06


Rygga med en bonus på COOLBET HÄR!