Coola trippeln

Coola Trippeln

Säsongsavslutning för Coola Trippeln!

Vad gäller England och Premier League så har vi nu nått det absoluta slutskedet av säsongen. En match kvar för vardera lag och vi får väl således kalla detta för säsongsavslutningen även för Coola Trippeln. Föga förvånande hittar vi samtliga spel från Premier League och totaloddset är 7.86

Totalodds: 7.86
Rygga med 500kr i bonus på COOLBET här!

Låt oss avsluta snyggt!

Aston Villa 2.10

Villa spelar för en oerhört fin Europaplats. Vill man ha den, så bör man vinna. Spurs går om vid seger om Villa tappar poäng. Jag gillar utsikterna för seger här mycket och tycker allt över 2 gånger är intressant i skrivande stund. Mycket talar för att bortalaget Brighton och dennes De Zerbi kommer att rotera en del, när ligan ska avslutas på bortaplan och laget har absolut noll sportsligt att spela för. Man kommer sluta sexa i tabellen oavsett om man vinner eller förlorar den här matchen med 10 bollar.

Villa har 6 raka hemmasegrar och ett enda insläppt mål på dessa segrar. Man är brutala på Villa Park efter nyår och mot ett högst troligen roterande Brighton ska en sjunde raka seger hämtas in och europaspelet ska säkras!

Crystal Palace 1.75

Sellhurs Park har fått jubla en del mot slutet och jag vädrar mer firande när säsongen avslutas hemma mot Nottingham. Bortalaget fick med sina fans njuta av vilt firande när kontraktet förtjänades hemma mot Arsenal senast. Klubbens stora och enda mål uppnåddes därmed och jag gissar att både fans och spelare är på god väg till semestern redan.

Palace har å andra sidan inte heller något speciellt att spela för men de röd-blåa har inte haft det på bra många veckor och ändå gjort ett gäng fina prestationer. Jag är tämligen säker på att Palace tycker den här matchen är mer motiverande att spela och det är mindre risk att Palace roterar kraftigt än att Nottingham gör det.

En betydelselös match på pappret och därmed väger hemmaplansfördelen i en sistamatch tungt. I synnerhet när det handlar om Nottingham på besök, som är årets sämsta bortalag och troligen helt checkat ut efter kontraktsmatchen senast. 1.75 luktar högt!

Över 3.0 Brentford – City @ 2.14

Pep rullade ut en betydligt tyngre elva mot Brighton än väntat senast vilket gör att det blir svårt att sia om vad City ställer upp med här också. Oavsett så ser övern mycket trevlig ut. Brentford blåser på mot alla lag på hemmaplan och lär sannerligen itne dra i handbromsen när en betydelselös sistamatch väntar mot ligavinnarna. Citys match mot Brighton senast var dessutom helt sjövild och att det stannade vid 1-1 var rejält sjukt.

Oavsett hur Pep ställer upp här så luktar det popcorn lång väg. Oväntat högt odds med pengarna tillbaka på tre mål anser jag!

Totalodds: 7.86
Rygga med 500kr i bonus på COOLBET här!

Chatta