Coola trippeln

COOLA TRIPPELN – Succé igen?

Coola trippeln satt till 8.50 förra helgen – Nu kör vi igen!

Drömstart för Coola Trippeln som förra veckan satt till 8.50 och dessutom med oerhörd lätthet. Matcherna slutade totalt sett 9-1 i vår favör och vi siktar givetvis på samma visa den här helgen. Championship kryddat med lite Premier League på söndagen är det som gäller. Häng med!

Få 100 kronor extra på COOLBET och RYGGA TRIPPELN HÄR!

Peterborough – QPR över 2.5

Championships finaste lag är i farten till helgen igen när man gästar Peterborough under lördagen. Som många vet har över 2.5 på QPR varit nästintill ett autospel i år då laget spelar väldigt obalanserat vilket bäddar för chansrika matcher. QPR har en jättefin spets med Dykes, Austin, Char och Willock och hittills i år är QPR det laget som gjort näst mest mål i ligan (efter Fullham) och åt andra hållet har man släppt in 20 bollar på 13 matcher vilket faktiskt är tredje sämst i hela ligan, med endast just Peterborough och Cardiff efter sig.

När QPR spelar match så blir det oftast väldigt kaotiskt och XG-siffrorna både för och emot laget har talat sitt tydliga språk under stora delar av säsongen.

Att Peterborough står på andra sidan planhalvan gör inte saken sämre. Som ovan nämnt har man släppt in näst flest mål i hela ligan och som lite extra krydda på toppen så är man det laget i botten som också gör flest mål framåt så här långt. Över 2.5 känns väldigt stabilt i denna match till ett fint odds.

Blackburn @ 1.92

Blackburn blev av med sin stora målskytt Adam Armstrong till Southampton inför säsongen men laget har ändå repat mod och spelat relativt bra så här långt. De senaste veckorna har inneburit ett par förluster men i sin helhet godkänt med tanke på de tapp man trots allt haft. Senast mot QPR var man ett av få lag som lyckats få tag på QPR och dess offensiv även om det dessvärre blev 0-1 väldigt sent för QPR.

På andra sidan står ett av de lagen som sprungit bäst i Championship i år. Reading spelar sällan bra men får ändå med sig lyckosamma poäng lite här och där. Lagets mer eller mindre enda namn som folkmassan känner igen är Danny Drinkwater vars karriär totalt stagnerat efter guldet med Leicester. Han for till Chelsea och har sedan dess varit utlånad till alla möjliga ställen.

Reading har sprungit för bra och har flaxat med sig mängder av uddamålssegrar. Jag vädrar att en reaktion snart kommer. Blackburn har varit klart starkare på hemmaplan kontra bortaplan och detsamma gäller Reading som plockat blott 6 poäng på bortaplan i år.

Ettan känns stabil till runt dubbla degen.

West Ham @ 2.43

Vi avslutar med ett londonderby där West Ham är på uppgång och Spurs påväg åt andra hållet. Spelmässigt är det inget snack om saken att West Ham varit det klart bättre laget av dessa två i år och känslan är defenitivt att Spurs kommer få problem med den fart och tyngd som West Ham per automatik bjuder på.

Spurs enda ljuspunkt i år, Son, var sjuk i corona efter landslagsuppehållet och statusen på honom förblir oklar. Att han kommer vara 110% fit känns dock helt otroligt och det är givetvis inte bra för bortalaget. Tottenham hade en bortaresa i Nederländerna så sent som under Torsdagen och även om det var ett b-betonat lag som spelade där så gjorde man en usel prestation och förlorade mot Vitesse. Samtidigt i London så avfärdade ett hungrigt West Ham belgiska Gent med 3-0.

Tottenham har sina spetskvalitéer här och där, men som lag betraktat är man trötta. Kane har haft det kämpigt i år och det är fortsatt väldigt oklart vart han står mentalt efter transferfönstrets stökigheter kring Harry.

Tottenham må ha vunnit två raka matcher i ligan men det är inget jag tar speciellt hårt på. Usla Newcastle med 2-3 senast och dessförrinnan jättebesvikelsen Aston Villa med 1-2. Jag vädrar oddsdropp på West Ham och gillar spelet som sista hörnsten i trippeln!

TOTALODDS: 8.57

Rygga trippeln och få 100kr extra på COOLBET HÄR!