Serie A med Laangnils

Cremonese – Inter

Inter studsar tillbaka i helgen

Empoli stod för ett riktig skräll igår när dom bortaslog Inter med 0-1. På lördag åker Inzaghis gäng ner för att försöka studsa tillbaka mot Cremonese som knep en poäng borta mot Bologna i förra omgången.

Inters back Milan Skriniar tog rött tidigt i Empolimatchen och när det stod klart att Inter hade förlorat så smög oddsen upp på Inter. Jag håller dock Inter som större favoriter än såhär och med stor revanschlust så tror jag att dom får med sig alla poängen i helgen och lite till.

Speltips Cremonese – Inter: Inter -1.0 (asian) @ 1,85 på Coolbet

Cremonese

Ballardini har tagit över bottenlaget och nog var det på tiden att byta tränare för det kunde väl knappast se mörkare ut?

Det har gett effekt också, dom lyckades med bedriften att slå ut Napoli ur Coppa Italia på straffar och knipa en poäng borta mot ett annars så hemmastarkt Bologna.

I spelet är det något så otroligt tydligt att nu ska dom fokusera på försvaret. I början av matchen mot Bologna så var det knappt att dom tog kontringar utan var nöjda med att bara stå och vänta. Säkerligen en taktik för att inte tappa in bollar tidigt och hamna efter och visst ser det bättre ut!

Försvaret är nämligen inte lika ihåligt och dom har någon struktur på laget där dom stod och väntade in Bolognas anfall för att senare i matchen ta för sig mer och mer.

Okereke har fått väldigt fin fart under fötterna och tillsammans med Afena-Gyan, som äntligen får lite mer speltid, så är dom inte helt ofarliga när dom kan vända spelet.

Överlag är det ändå en fortsatt blek elva dom ställer på planen och faktum kvarstår att dom har inte vunnit en enda match i Serie A och jag tror inte dom lyckas stå emot ett Inter som är betydligt mycket bättre än Bologna på att bryta upp halvdana låga försvar.

Inter

Ja du Simeone Inzaghi, det är ju inte utan att man än en gång undrar om han är rätt man för jobbet.

Nu är det klart att Skriniars röda kort spelade in och att Empoli är i bra form för tillfället men hans matchcoachande har fått kritig förut. Nu är det historia och ärligt så har dom faktiskt ganska bra form innan den matchen och det enda vi kan göra är att blicka framåt!

Nu får dom vila ända till lördag när dom inte lär leta speciellt långt efter motivation att köra över motståndarna från botten av tabellen.

I höstens möte lagen emellan så städade Inter av Cremonese med 3-1 då Okereke gjorde reduceringen i 90e.

Visst, Lukaku är inte i form men man har både Lautaro som jobbar bra i små ytor och Dzeko som är bra på huvudet. Barella har löst såna här matcher förut och kan mycket väl göra det igen.

Skriniar avstängd men i och med att dom framförallt har en enda kille att hålla reda på så tror jag att Inter inte kommer ha några större problem bakåt i alla fall. Det är framåt det ska lösas och med den förmodade arbetsviljan in till det här mötet så är jag inte orolig.

Inter är en storlek större och jag tror inte dom tappar poäng andra matchen i rad mot så här blekt motstånd.

Speltips Cremonese – Inter

Oddset låg här tidigare innan det sjönk till närmare 1,7. Skriniar avstängd, Inter krasch mot Empoli och Cremonese som såg lite mer stabila ut mot Bologna. Rättfärdigar det oddset? Nej det tycker jag inte.

Raka Intervinsten här ligger på 66% sannolikhet här och det måste vara för lågt. Det är klart det blir skrällar i såna här matcher men inte att Cremonese tar poäng oftare än 3 av 10.

Nog kan Ballardini öka deras chanser att ta poäng och så småningom vinna matcher genom att täppa till försvaret men räcker inte mot ett Inter som kommer banka på dörren från första minuten. Vad är deras plan vid 0-1? Dom lär säkert ligga kvar och hoppas att Inter gör bort sig men det börjar bli långsökt här.

Hemmalaget har inte kvaliteten eller organisationen att försvara sig igenom en sån här match. Inter lär inte ha någon lust att tappa ytterligare poäng, denna gång mot ett bottenlag. Nej vi får tvåmålsvinst oftare än de oddsen ger oss här. Inter borde stänga just under 2  på -1,25 så jag passar på här när oddset har studsat upp!

Speltips Cremonese – Inter: Inter -1.0 (asian) @ 1,85 på Coolbet

/Laangnils

Chatta