Premier League

Crystal Palace – Everton

Det går inte motstå Mr. Doucoure när Everton gästar Crystal Palace

Vi spelade Doucoure förra veckan och spelet var klart efter 2 minuter. Fullt så enkelt kan vi inte räkna med att det går varje gång, men här är oddsen återigen för sjuka för att avstå.

Doucoure skott på mål @ 2.65
Spelbolag: Unibet

Till att börja med, var noga med att spela på rätt Doucoure om ni ska rygga. Det finns flera herrar med det efternamnet i denna matchen och spelaren det gäller är Abdoulaye Doucouré i Everton.

Som tidigare nämnt har jag spelat skott på mål på denne herre i stort sett varje match senaste tiden och jag begriper inte hur vi kan få så höga odds som 2.65 mot Palace till helgen, med det snittet Doucoure producerar i offensiv riktning. Nu är Palace definitivt ett av de lagen som har för vana att dra ner tempot och målchanserna åt bägge håll i matcherna, men 2.65 accepterar jag aldrig.

Doucoure går betydligt offensivare än bolagen fortfarande tycks tro och i den här matchen lär Everton knappast stå lågt i någon buss. Snarare kan det finnas mängder av tillfällen där han får älga in bakom Palace backlinje, som han gör upprepade gånger per match.

Vi har sett odds omkring 2.10-2.30 på Doucoure att träffa målet i de flesta matcher senaste tiden, och att det ska upp ca 40 punkter bara för att gnetar-palace står på andra sidan kan bara aldrig vara korrekt.

Hämta din Unibet-bonus HÄR!

 

Chatta