Adam Skottspel

Crystal Palace – Manchester United

Betsson/Bethard helt ute och snurrar

Manchester United hemska, men Bruno solid

Spel: Bruno Fernandes trappa (Ö 0.5, 1.5 & 2.5 SPM)
Odds: 1.73 / 4.75 / 21.00
Spelstopp: 06/05 21:00
Sajt: Betsson

📌  Rygga dessa överodds på Betsson med en bonus HÄR!


Håller mig kort här då oddsen lär försvinna relativt fort, för det här är helt oerhört snett oavsett om Bruno slutar matchen med 10 skott på mål eller noll skott på mål, så att säga.

United är bedrövliga, på alla vis. Inför den här matchen står man som klara underdogs mot Crystal Palace och en hel del rapporter antyder att man saknar ännu en mittback i Maguire. Det skulle inte förvåna mig ett skvatt om de röda blir relativt utspelade här, mot Glasner och gubbarna.

Oavsett så har vi odds på Bruno Fernandes som inte går att blunda för. Portugisen är mer eller mindre den ende i hela United som får godkänt senaste tiden och han bokstavligen talat bär det där laget på sina axlar i stor utsträckning.

Skjuter gör han också, i mängder. Tre mot Burnley senast, 5 mot Sheffield innan dess, 5 mot Coventry, 3 mot Bournemouth (där hade United bara 8 skott på hela matchen).

Allt i offensiv väg kretsar kring Bruno och när denne dessutom tar straffar och mängder av offensiva frisparkar så är oddsen här för fina för att inte bara köra en trappa på. Andra bolag har runt 1.50 och 3.50 på de första två valen, här får vi alltså 1.73 och 4,75 vilket gör det till ett autospel.

Håll utkik på min twitter framåt spelstopp, det bör bli lir på vissa Palace-spelare också!

📌  Rygga dessa överodds på Betsson med en bonus HÄR!