Borgs Bästa

Danmark – Schweiz

Parken – en arena bara för danskjävlarna!

Spel: Danmark -0.5
Odds:
2.12
Sajt: 
Svenska Spel

Rygga borg på Svenska Spel HÄR!


Normalt sett allergisk mot träningsmatcher. När sedan EM-klara lag ska spela med drygt två månader till slutspel vill ingen riskera skada sig. Kryddar man sen på med att nyckelspelare har slutspurter i ligaspelet och viktiga cupmatcher så känns inte landskampsspel högsta prio just nu.
För oss som spelar på dessa matcher. Vet vi om det blir 6-8 byten i halvtid eller minut 60?

Med det sagt:

Danskarna vann grupp H i kvalet och kliver in som nionde rankade lag i EM, på oddsen. Hade fem raka vinster i kvalet hemma på Parken och 13-3 i målskillnad. Det rödvita laget har 13 vinster på 14 senaste spelade på nationalarenan.

Lite frågetecken runt danska nyckelspelarna. Samtidigt ser jag det som positivt att de kommer gasa här. Höjlund var skadad i fyra matcher för United, men tillbaka senast i cupmatchen mot Pool och gjorde 70 minuter från start. Spelsugen inför hemmapublik. Eriksen och Höjbjerg har fått vara bänknötare i sina klubbar. Här läge att bara blåsa på för att visa att man är givna i startelvan när EM drar igång.

Här har man tufft motstånd i Schweiz och kommer gå för det. På tisdag har danskarna Färöarna och kan då experimentera och den matchen går i Bröndy.

Vi vet att alpgänget är solida i sitt tävlingsspel och har sina givna nyckelspelare. Har väl kanske ändå tagit ett steg tillbaka mot tidigare och är ett ”kryssgäng”. De har Irland (b) på tisdag.

Danmark att vinna ger hos Svenska Spel 2,12. Den tar vi!


Rygga borg på Svenska Spel HÄR!

Chatta