Basket Klabbe NBA

Denver Nuggets – Phoenix Suns

Dominans från Nikola Jokic

Det är en trevlig toppmatch vi har att vänta under natten när tabelltrean Denver Nuggets tar emot sjätteplacerade Phoenix Suns hemma i Ball Arena. Hemmalaget är klara favoriter på marknaden och med en Nikola Jokic i storform tycker jag att det är ett fint läge att gå in och jobba ytterligare en TrippleDouble den här säsongen, de två tidigare som har rektas har fått grön bock protokollet och är det någon som kan göra jobbet för en tredje raka så är det ”The Joker”.


Spel: N.Jokic Ö 0,5 TrippleDouble
Odds: 2.82
Spelbolag: Pinnacle

📌 Öppna konto och supporta stugan här!


🏀 Denver Nuggets – Phoenix Suns:

Favorittippade Nuggets ångar på i toppen av tabellen och befinner sig som sagt just nu på en tredjeplats. Laget visar upp en väldigt fin basket för dagen och har också sex raka segrar i bagaget när man nu tar emot ett Suns på hemmaplan, ett Suns som i sin tur får klara sig utan sin stora stjärna Devin Booker som är out på grund av skada. Även om Nuggets är ett välfungerade lag med många spelare som visar god form för tillfället så går det inte att komma ifrån att den största faktorn till lagets framfart är deras MVP Nikola Jokic.

Jokic har ett väldigt stabilt snitt den här säsongen på 25,9 poäng, 12,3 rebounds och 9,2 assist på sina 59 matcher. Tar vi en titt på hans senaste sex matcher där Nuggets alltså har tagit full pott och det mot bland annat Lakers, Kings och Warriors så ligger hans snitt på 24,8 poäng, 14,2 rebounds och 11,7 assist. Av dessa sex matcher har fyra resulterat i en TrippleDouble för ”The Joker” och när Kevin Durant och hans Suns nu kommer på besök så tror jag knappast att Jokic kommer slå av på takten utan snarare kommer det att bli en grym match i matchen mellan Nikola och Durant där Jokic med största sannolikhet kommer stå som segrare, inte nödvändigtvis i antalet gjorda poäng men i både rebounds och assists.

Speltips:

Att Jokic ska klara av att göra minst 10 poäng och 10 rebounds här är inget jag är oroad över utan det gör han precis som siffrorna ovan visar normalt sätt utan några tveksamheter. Linan för antal assists är satt till 8,5 och där har oddset gått ner en del och övern ligger just nu på dryga 1,65 vilket känns fint. Jag ger Jokic förtroendet i den här matchen och hoppas att Murray, Porter och KCP förvaltar sina passningar från Nikola, för dom kommer att komma!

📌 Öppna konto och supporta stugan här!

Mvh

Klabbe