Serie A med Laangnils

Early: Bologna – Genoa

Saftigt värde på hemmalaget!

Nästa omgång i Serie A börjar imorgon fredag men redan nu tar jag ett spel på nästa omgång när Bologna tar emot Genoa. Bologna har jag redan sagt en hel del om och på hemmaplan har dom varit otroligt pålitliga så jag vill inte vänta på att det här oddset sjunker.

Genoa kniper poäng här och där men har å andra sidan haft det kämpigare på resande fot.
Bologna har redan fällt flertalet topp 6-lag på Renato Dall’Ara och att få nästan dubbla degen mot Genoa är för bra för att missa!

Jag kniper marknadshögsta på Expekt!

Bologna går som sagt som tåget och framförallt på hemmaplan har dom visat sig vara väldigt starka med vinster över Atalanta, Torino, Roma och Lazio. Faktum är att dom har tagit lika många poäng som Inter på hemmaplan, där endast målskillnad skiljer till Milanolagets favör.

Genoa å andra sidan har tagit ganska bra med poäng men det är på hemmaplan dom har tagits. Stor del av deras spel är också på kontringar där mycket ligger på islänningen Albert Gudmundsson. Bologna har dock stängt ner anfall med betydligt högre kapacitet än så och ska ha goda chanser att göra det än en gång.

Genoa gör det bra bakåt men så länge Bologna har Zirkzee så tycker jag dom har goda chanser att luckra upp ett defensivt lagt Genoa.

Oddsmässigt då? Ja att Bologna bara vinner här 51,8% av gångerna kan inte stämma. På hemmaplan krossar dom den typen av sannolikhet åt alla håll och det trots motstånd som är betydligt tuffare än Genoa.

Genoa får en dags längre vila inför men när det ändå är fem dagar emellan så håller jag det som samma schema och samma förutsättningar när jul och nyårs-schemat ser likadant ut för lagen.

Jag tror spelet stänger runt 1,80 och ser tydligt värde på allt över 1,90!

 

📌 Speltips Bologna – Genoa

Spel: Bologna -0,5
Odds: 1,93
Spelbolag: Expekt

/Laangnils