Serie A med Laangnils

Early: Roma – Fiorentina

Alla vägar leder till mål i Rom!

Jag tar ett tidigt spel på nästa omgång när mitt Roma tar emot Fiorentina hemma på Olimpico. Romas försvar är inte vad det bör vara och även om Roma är mån om att ha mycket boll och försöka kontrollera matcher så har dom förtvivlat svårt att hålla tätt bakåt.

Fiorentina lägger inte heller några fingrar emellan i såna här matcher och mot ett tämligen oorganiserat försvar hos värdarna som ändå tenderar att leverera på hemmaplan så tycker jag att det är dags att ladda popcornen!

📌  Signa upp hos Unibet, 100kr Freebet

⚽️  Roma

Visst är det så att matchbilderna där Roma spelar inte alls är de mest underhållande och med så pass mycket boll och så pass namnkunnigt anfall så är det rent blekt att dom inte lyckas bättre. Nog är det på mittfältet och framförallt inspelen i boxen där det hackar allra mest men dom brukar ändå allt som oftast hitta av målet ändå.

Försvarsmässigt sitter det inte alls där Ndicka inte alls gör det bra och Spinazzola fortsätter att missa markeringar på inlägg, det är otroligt hur ihåligt det kan se ut stundtals. Dom har en ovana att backa hemåt om dom har ledning, och lär sätta fullt framåt mot slutet om dom behöver jaga poäng. Det gör att även om matchen länge kan vara trevande så tror jag att det trillar in mål så småningom bara vi undviker att det tickar 0-0.

Dybala är hel, Lukaku spelar, El Shaarawy har avgjort matcher och på bänken finns flera spelar med målvana. Jag hoppas såklart att Roma vinner men att dom ska hålla nollan här känns inte troligt!

⚽️  Fiorentina

Fiorentina har väl svajat lite vad gäller finish vilket, som jag nämnde i tidigare text, var väldigt påtagligt mot Milan när det brändes lägen åt både höger och vänster. Florenslaget har dock flera potentiella målskyttar. Frontfiguren är såklart Nico Gonzales men även Bonaventura har hittills haft en bra säsong. Jag tror även att spelare som Sottil, Ikone och återigen Gonzales med sin fart och förmåga att dribbla kan komma väl till pass mot en backlinje som inte sällan sätter fötterna fel när det börjar gå undan.

Med Italiano vid sidlinjen så ser jag inte heller att gästerna kommer backa hem det minsta utan köra på precis som man gör mot allt motstånd, frågan är om det inte kommer sätta prägel på den här matchen? Blir det så och Roma faktiskt får jobba lite mer omställningar så gillar jag ännu mer överspelet här!

📍  Speltips Roma – Fiorentina

Jag tror att det är en väldigt jämn match att vänta och jag tycker det är svårt att välja sida vid dom här oddsen. Roma är otroligt starka hemma men prestationerna har verkligen sett sådär ut, troligt värde på gästerna här skulle jag säga. Vad som känns mer pålitligt är målskörden här med så pass många individuellt skickliga spelare på planen och framförallt Romas oklara försvarsspel.

Jag har svårt att se att det här inte ska stänga minst jämn 2,5-lina så det ska finnas värde att hämta här. Med många duktiga avslutare behöver vi troligen inte heller jobba in full xG. Det är popcorn som gäller på andra advent! Ska vi säga 2-1?

Spel: Över 2.5 mål
Odds: 2.10
Spelbolag: Unibet

📌  Signa upp hos Unibet, 100kr Freebet

/Laangnils