Premier League

Everton – Brighton

En skott-juvel i Everton!

Jag har spelat Doucoure skott på mål mer eller mindre varje match senaste veckorna med enorma resultat. Bolagen fortsätter värdera honom som någon form av central balansspelare när han egentligen är mycket mer offensiv än så.

📍  Doucoure ö0.5 SPM @ 2.10
📌  Unibet

Doucoure är en totalt bortglömd juvel på skottmarknaderna i år. Han är faktiskt en av Evertons mer offensiva spelare och herrejösses vad karln avslutar mycket! Inför mötet med Luton skrev jag följande:

Han gjorde som sagt mål senast och även om det inte blev några SPM mot Arsenal (fullt rimligt med mer defensiv utgångspostion), så blev det sannerligen det mot Sheffield United, där han avlossade bössan 4 gånger, varav 3 på mål. Innan den samma visa mot Wolves också med skott på mål.

Mot Luton träffade han sedan mål en gång och följde därefter upp det med 5 avslut mot Bournemouth, där tre träffade mål och ett gick in i mål. Mot Liverpool förstördes matchen av ett rött kort, så den bortser jag ifrån. Senast borta mot West Ham träffade han mål igen.

Tufft motstånd här visserligen i Brighton men de blå-vita lämnar som bekant väldigt mycket ytor i omställningsspelet och det är precis så Everton vill ha det. Just Doucoure är den som älgar framåt absolut mest i de situationerna från mittfältet och det är ingen slump att han avslutar så mycket som han gör.

Som sagt, tufft motstånd, men det går inte motstå det här spelet till dessa oddsen.

📍  Doucoure ö0.5 SPM @ 2.10
📌 Få 100kr i Freebet som ny kund hos Unibet här

Chatta