Adams Ammunition

Feyenoord top 2

Ny CL-bomb på långtidarna?

I fjol hittade jag några riktigt sjuka spel inför gruppspelet där Juventus att missa slutspel stack ut mest. Något sånt fullständigt sjukhusodds har jag inte hittat den här gången – Men Feyenoord top 2 ser trevlig ut!

📍  Spel: Feyenoord top 2 @ 2.75
📌  Hämta spelet på BET365 HÄR!

Precis likt förra året ligger BET365 märkbart högre än många andra kring vissa lag, och ett av dessa lagen är Feyenoord. Nu är det här på pappret en tuff grupp men att framförallt Lazio ska rankas så himla mycket högre över dessa matcher köper jag inte.

Gruppen är ovan nämnda lag, ihop med Atletico Madrid, Lazio & Celtic. Vad gäller Celtic så har jag förstått via kommentarer från folk med nära koll på skottarna att det här året troligen blir ett sämre sådant för de grönvita. Avsakanden av Ange tycks bli stor och truppen har inte det där lilla extra för att fightas på den här nivån. I Old Firm derby för ett par veckor sedan verkar det dessutom som man var direkt underlägsna Rangers trots vinsten.

Med ett Celtic som troligen är svagare än normalt så står avanceamanget mellan Atletico, Lazio och Feyenoord. Atletico är storfavoriter och Lazio klara andrahandsfavoriter. Italienarna ska vara andrahandsfavoriter men inte till den här graden.

Feyenoord har rejäl medvind i klubben efter en dominant ligatitel i fjol och fortsatt bra drag i år. Man inleder mot Celtic och står som klara favoriter att få en bra start i gruppen med 3 pinnar.

Vad gäller Lazio som är närmast utmanande så är det sannerligen inte något jag vill hålla i handen till 1.40 att kvalificera sig. Sarri och de ljusblå har inlett säsongen riktigt svagt och det har redan börjat pyra en del missnöje. Framförallt ser man spelmässigt risiga ut,  inte bara resultatmässigt.

Atletico är storfavoriter och rättfärdigat så, men AM är faktiskt inte laget som brukar ta de här gruppspelsmatcherna med någon större marginal.

📍  Jag gillar Feyenoord top 2 till 2.75 skarpt!
📌  Hämta spelet på BET365 HÄR!


Missa inte Champions League magasinet ⤵️

Chatta