Esport LOL speltips League of Legends

Fnatic – KOI

Fnatic – KOI

KOI står i ett lägre odds mot Fnatic än vad man gjorde mot Excel och det kommer att gå ner ännu mer. KOI är bra och förvisso har Fnatic mötte båda förhandsfavoriterna i Vitality och G2 men KOI är klar trea just nu. Tycker att KOI har visat styrka i saker Fnatic saknar och jag förväntar mig att KOI star sin tredje raka seger under måndagskvällen.

🎮  Fnatic

Det var en tuff start mot Vitality, sedan gick det bättre men Fnatic förlorade en match dem ska vinna och bara det gör att man gillar andra laget i dessa toppmatcher. Mot G2 under söndagen så blev man totalt överkörda och matchen var i princip över redan efter 5-6 minuter. KOI lär gå igenom hur både Vitality och G2 spelade mot Fnatic och med tanke på att dem har den bästa ledarstabeln i hela LEC så har Fnatic en svår nöt att knäcka.

Fnatic har en mid – jungle duo som inte alls är speciellt bra utan nu får vi se Humanoid i hans rätta form. Det är en medioker spelare och har man Wunder på tanks och Rekkles som inte alls är samma spelare som för ett par år sedan så blir det svårt. Det är just mid lane rollen i Europa som är väldigt stark och vi fick se under stora delar av 2022 att det är just Humanoid som är problemet hos Fnatic. Nu ska han kliva upp mot Larssen som är topp 2 på rollen och det är en matchup som brukar sluta dåligt för Humanoid.

Fnatic kommer att vakna och ta segrar under säsongen men KOI under måndagen ska vara ett bättre lag och det ser ut att bli en 0-3 start för Fnatic.

🎮  KOI

Det har i varje intervju pratat om att dem inte lagt ner mycket tid inför säsongen och att deras förberedelser varit dåliga. Trots detta så har KOI nu två raka segrar och visst kan man se att dem tappar lite momentum under mid game men KOI är minst lika bra 2023 som man var 2022. Efter två omgångar så är KOI tillsammans med Vitality och G2 de bästa laget och jag ser inte varför man skulle ändra på den synen mot Fnatic.

KOI har verkligen lyckats med att få till bra drafts och tack vare synergin som finns i laget så har man ett lugn i varje situation och litar på varandra fullt ut. Szygenda som är det enda nyförvärvet verkar fungera bra i gruppen och det här kommer bli bra för alla fans. Kan KOI ge Larssen en bra matchup på mid lane så kommer han tillsammans med Malrang att vinna detta åt laget. Comp / Trymbi har bra form på bot lane och ska vara bättre än Rekkles / Rhukz.

Speltips: Fnatic – KOI

Efter att ha fått se båda lagen spela två matcher var så tycker jag att KOI är ett klart bättre lage än Fnatic. Man är redan favoriter men precis som när KOI mötte Excel så förväntar jag mig att vi under dagen får se en rekation på oddset i deras favör och KOI kommer stänga närmanre 1.50-1.6 0 än nuvarande 1.80. Bra spel på Larssen & co.

Mitt spel i matchen blir KOI ML till oddset 1.78 hos Expekt

//Emil

Chatta