Serie A med Laangnils

Frosinone – Monza

Målfest till eftermiddagskaffet

Fartfyllda Frosinone har nu 5 matcher utan vinst i seriespelet och när Monza kommer på besök tycker jag det är svårare att sia om resultat, men tycker att det finns goda chanser till en match där målklockan får gå varm.

Frosinone har höga 3 mål/match i snitt när dom spelar på hemmaplan där dom öser på framåt men väldigt sällan håller tätt bakåt. Monza å andra sidan har det tyngre med målgörandet på resande for men mot ett Frosinone som förr eller senare alltid lämnar någon yta bakåt så ska dom nog lyckas minst en gång här.

Bet365 ligger marknadshögst på på övern och närmare 2 i odds kan inte stämma, minst tre mål i Frosinone till eftermiddagsfikat!
Se till att kolla under fliken Asian och sen Antal mål (Goal Line) sen Över 2,5! Det ”vanliga” Över 2,5 står nämligen i 1,95.

Spel: Över 2,5 mål
Odds: 2,01
Spelbolag: bet365

📌 Öppna konto och supporta stugan här!

 

⚽️ Frosinone

Frosinone gör det spelmässigt fortsatt bra men har haft det tyngre med resultaten i ligan under en tid nu. Däremellan har dom dock slagit ut ett formsvagt Napoli ur Coppan. Överlag har motståndet på slutet varit lite tuffare, bortsett från Lecce där dom ändå var det bättre laget.

En viktig aspekt för Frosinone stavas hemmaplan där man tagit 17 av sina 19 intjänade poäng. När man nu får ta emot lite mer överkomligt motstånd på hemmaplan så lär dom vara nog så revanschsugna.

Man har Mazzitelli tillbaka på mittfältet och kan därmed mönstra ett starkt mittfält. Framåt kan man välja på Ibrahimovic (nej inte den Ibra), Harroui och Cheddira, alla med

Spelmässigt är det fortsatt fullt ös framåt på bekostnad av att släppa ytor bakåt. Jag både tror och hoppas att dom lyckas hålla sig kvar i Serie A för det är ett lag som står för ständig underhållning!

Starka hemma men kan inte hålla nollan, jag tror på fortsatt målfest!

 

⚽️ Monza

Monza har bara tre poäng mer än Frosinone och gnetar på i vad som troligen blir en fortsatt trygg vistelse i mitten av tabellen.

Truppläget i Monza är stabilt då man bara ser ut att sakna långtidsskadade Caprari och dopade Papu Gomez. Gästerna har spelat matcher med mer målsnåla resultat men jag tycker ändå att dom har flera någorlunda pålitliga målgörare.

Faktum är dock att dom överpresterat defensivt då xG hintar om att dom borde släppt in runt 7 mål, högst i ligan. En del av orsaken stavas Di Gregorio, deras målvakt, som ryktas till flera större klubbar.

Frosinone öser dock på och jag har svårt att se att Monza ska hålla nollan här. Så länge som dom inte lyckas stänga ner matchbilden helt så tycker jag det ska finnas bra förutsättningar för en svängig matchbild.

 

📌 Speltips Frosinone – Monza

Nu har oddsen kommit upp en del och jag tycker det är tydligt värde ner till 1,95. Frosinone bjuder alltid upp till svängiga matcher och även om Monza är ganska bra organiserade så lär det ska kunna svänga åt båda håll.

Båda lagen har dessutom dugliga avslutare och även om Di Gregorio väger tillbaka så tror jag det ska ganska mycket till att det inte får rassla flera gånger.

Jag tycker också Monza gör det bra in kontringarna med flera spelare som är trygga med bollen och har bra kvalitet i sista touchen!

💣 Speltips Frosinone – Monza: Över 2,5 mål @ 2,01 på bet365

 


❗️TV-peng

Jag har även tagit ett lite mindre mindre spel på rätt resultat, 2-1 till Frosinone @ 10.68 på Pinnacle.
Det är det resultat jag håller som mest troligt och även om det såklart är långt från säkert så känns att 1/10 är för högt, TV-peng på den!

/Laangnils