Borgs Bästa

Fulham – Tottenham

Spurs går för top 4 – motivation avgör!

Spel: Tottenham -0,5
Odds: 2.10
Spelbolag: Expekt

📌Hämta marknadens bästa freebet på upp till 1500kr här!

PL’s kvällsmatch. Londonderby där Överlinan ligger på 3.25 mål. Mycket tyder på att det blir fullt drag på Craven Cottage på lördagskvällen.

Fulham har faktiskt överraskat många med att prestera väl vecka efter vecka och klubben gör det bra som håller en 12:e plats. Hade två fina vinster mot United och Brighton, men i helgen gick man på pumpen, 1-2 mot Wolves där faktiskt Londonlaget var det bättre laget i två tredjedelar av matchen. Gör det bra på hemmaplan, även fast man inte gillar att kryssa (8-1-5) och med målglada gäster så ska det väl mycket till att vi får se ett kryss här.

Tottenham har fått tillbaka många på skadelistan, men ändå inte kunnat visa upp ett övertygande spel. Nu är nyckelspelaren Maddison inne i matchtempot igen och Kulan har också hittat tillbaka till den goda formen.

Spurs har ändå gått hyfsat förutom bottennappet mot Wolves. I helgen fick man det att lossna i nyckelmatchen mot Villa (b). Efter svag förstahalvlek av de vita växlade man sedan upp och kunde vinna med 4-0 med alla mål i andra halvlek. Enda minuset här var ju skadan på viktige försvararen van de Ven. Lär inte vara med i denna match.

Detta var ju kampen om den fjärde CL-platsen och ska man ha någon nytta av det så gäller det följa upp med seger också. Efter segern i AV-matchen är man två poäng efter Villa, men då har man en hängmatch.

Med Fulham i ingenmansland och bjudningen till Wolves så ligger det lite för en reaktion även fast det är ett derby. Spurs måste samla poäng i sådana här matcher eftersom man har top 3 kvar att möta. Motivation avgör denna match.

Spelar Tottenham att vinna matchen till 2,10 hos Expekt.

📌Hämta marknadens bästa freebet på upp till 1500kr här!

Chatta