Esport

Furia – Legacy

Furia – Legacy

Dagens tredje derby är mellan brassarna och här ska väl Furia bara vara numret större. Det har varit en tuffare säsong för Furia men man har börjat prestera bättre och det medan Legacy varit borta och harvat i Amerika.

Tycker att Kscerato & gänget i Furia är tillräckligt bra för att stänga matchen innan landsmännen når dubbla siffror på scoreboarden.

Spela med ”proffsen” på Pinnacle Sports till högsta oddsen här!


Furia

Det har inte direkt varit glitter och glamour hos Furia under cs2 tiden. Det är egentligen bara senaste veckorna och i RMR kvalet som laget börjat vinna. Nu har man ett bra läge att starta opening stage med en enkel seger och det finns mycket goda vibbar inom mig.

Furia har under de senaste åren varit laget från Brasilien som ska utmana men det har fastnat. Deras fartfyllda spelstil blev sönderläst och man kom ingenstans. För ett tag sedan plockat man in FalleN i laget och det har inte direkt varit resultat som talar för att han gjor vad han ska.

Om det inte blir något resultat här så tror jag att vi återigen kommer att få se spelare lämna, men denna gång splittras nog lagets core upp. Oavsett vad framtiden säger så är vi i Köpenhamn nu och mot Legacy så ska Furia bara var bättre. Det finns inte en spelare i Legacy som jag hade velat i Furia och med tanke på formen hos laget så bör det bli åka av.

Legacy

I fotboll så pratar man ofta om att flertalet spelaren från Brasilien hade en strålande karriären framför sig men efter lite framgång och fame så valde dem party och andra saker före fotbollen. I Legacy hittar vi Coldzera som är esportens motsvarighet. En av världens absolut bästa, om inte den bästa ett bra tag men där han valde livet före karriären. Efter SK & Luminosity eran så har han harvat runt i ett par riktigt dåliga lag.

Vi har i andra organisationen redan gått igenom det här, Coldzera med ett par yngre spelare blir aldrig en hit. Legacy är bra om vi jämför med andra lag från Sydamerika men på den här scenen har man inte någonting att komma med. De övriga spelarna i laget har gjort avtryck i ett par turneringar tidigare men aldrig riktigt lyckats.

Om vi kolla på lagen som Legacy spelat mot senaste månaderna så finns det 1-2 matcher (Mot Imperial) som faktiskt är någonting att ha. Övriga lag är inte alls bra och det gör också att när laget nu ska möta Furia så kommer det att bli ett helt annat tempo. Båda lagen spelade i NA RMR men Legacy fick förutom pain (förlust 9-13) inte möte bra lag.

Speltips: Furia – Legacy

Det här kommer att bli ett test för båda lagen. Kan Legacy mäta sig med lag som inte tillhör tier 3-4 scenen och kan Furia forsätta på formen man hade under RMR.

Furia har kvalité att faktiskt göra avtryck mot riktigt bra lag medan Legacy får vara nöjda med att tagit sig vidare. När matchen väl är igång så kan allting hända men Furia ska stänga den här matchen innan Legacy når 10 rundor klart fler gånger än inte.

Mitt spel i matchen blir Furia -3.5 till oddset 1.98 hos Pinnacle

//Emil