Champions League

Galatasaray – Manchester United

Ångest – men offensivt United?

Det är himla svårt att beskriva Manchester Uniteds säsong så här långt. Det går knappt minnas en vettig prestation men likväl har man fortsatt god chans att ta sig vidare i CL och man är inte speciellt många poäng bakom toppen i Premier League. Ångesten lär ligga tungt över truppen i detta mötet men jag räknar iskallt med att Ten Hag går stenhårt för tre pinnar och relativt tidigt i matchen dessutom.

📍  Martial SPM / Garnacho SPM @ 1.90-2.05

För att förklara, så kommer jag singla såväl Martian SPM som Garnacho SPM, två olika spel alltså, men jag kommer lägga bägge. Oddsen på dessa herrar har hoppat som en stundsboll under hela dagen och jag skriver därför övergripande, att får ni över 1.90 på respektive spelare är det bra, men jag har över 2 på bägge och hittar ni det så är det riktigt bra.

Oavsett så är dessa bägge herrar högst troligen huvudmän i Uniteds offensiv i turkiet under matchen mot Galatasaray. Garnacho stod för årets mål mot Everton senast och lär nå över maximalt på sjävlfötroendemätaren. Således lär han aldrig heller bänkas här och han kommer i och med Rashfords avstängning och övriga osäkerheter kring skador i uniteds offensiva led garanterat bli en av huvudmännen framåt.

Detsamma gäller Martial. Han kan förvisso bänkas i förmån för Höjlund om dansken är frisk, men jag tror inte Ten Hag chansar. Martian gjorde ett fint mål mot Everton senast och det känns rentav korkat att gambla med Rasmus bräckliga skadetillstånd, när denne dessutom varit kall som tusan om man ser till hela United-tiden än så länge.

När vi kokar ner allt i denna ”Inför-matchen-analys” så blir utfallet i min värld att såväl Martian som Garnacho kommer att bli extremt centrala i Uniteds anfallsspel. Det är dessutom i en match där jag vill tro att United är mer offensivt viktat än brukligt, då fighten bara måste vinnas. Galatasaray har dessutom upprepade gånger uppvisat ett ganska slaskigt försvarsspel.

Startar bägge dessa så är odds upp emot 2 gånger på vardera spelare högt som tusan. Bägge tillhör de absolut offensivaste spelarna i elvan och startar Martial så är det med största sannolikhet som central anfallare.

Hur matchen slutar vågar jag mig inte på att gissa, men går United för segern (vilket de såklart gör) så ska det uppkomma både ett och ett par lägen för bägge dessa herrar att pricka målburen!

Spel: Garnacho / Martial SPM
Odds: 1.90 | 2.05
Spelbolag: Unibet

📌  Signa upp hos Unibet, 100kr Freebet

Missa inte Champions League magasinet ⤵️

Chatta