Handbolls VM i 2023

Handbolls VM – Spelschema & Specialbonus

Handbolls VM pågår mellan 11-29 Januari

Dags för Sverige att kliva in i hemma-VM som spelas i fem svenska städer. Sveriges grupp kommer att spela sina matcher i Scandinavium, Göteborg. Här hittar vi lag som Brasilien, Kap Verde och Uruguay. En grupp som Sverige är superfavoriter att vinna. Oddsen är faktiskt så låga som 1.05 att de tar hem första gruppen.

Efter att första rundan har avslutats slås man ihop med Grupp D för ytterligare tre matcher i något som kallas för huvudrundan (hit går topp 3 i gruppen). I grupp D spelar Island, Portugal, Sydkorea och Ungern. Spelschemat för turneringen hittar ni längre ned i posten.

MrGreens VM-Bonus!

Från och med nu och fram till slutet av VM, så kommer Mrgreen att köra en specialbonus på just detta mästerskap. Det innebär att alla nya kunder som registrerar sig och sätter in 100kr och spelar ett odds till 2.00 gånger pengarna får 3 x 100kr i Freebet. En mycket generös freebet. Lägg där till att det inte finns några omsättningskrav om du vinner på Freebetsen.

Registrera dig här och hämta 3x100kr i Freebets hos MrGreen

Sveriges Chanser i VM:

Kollar vi oddslistan på Mrgreen så är Sverige tredjehandsfavoriter efter Danmark och Frankrike. Lirar man Sverige att vinna hela mästerskapet så får man 6,50 gånger pengarna.

Vinnarodds Handbolls-VM ⬇️
vinnarodds vm

Spelschema Grupp C + Huvudrundan :

handbolls vm spelschema sverige

Efter Huvudrundan kvalificerar sig ettan och tvåan i varje grupp för Kvartsfinal som påbörjas den 25e januari.g

Slutspelstider:

slutspelet

Registrera dig här och hämta 3x100kr i Freebets hos MrGreen
Chatta