Basket Klabbe NBA

Houston Rockets – Portland Trail Blazers

Rockets ångar på! 

Houston Rockets tar under natten emot ett redan avhängt Portland hemma i Toyota Center och det är ett hemmalag som visat väldigt fin form på slutet och som nu även är med och slåss om dom sista play-in platserna till slutspelet.

Spel: Rockets Ö 119,5

Odds: 1,95

Spelbolag: Bethard

📌  Rygga spelet på Bethard & hämta 100% upp till 1000kr i Bonus här!

🏀 Houston Rockets – Portland Trail Blazers:

Rockets huserar just nu på en elfteplats i serien strax bakom Golden State som i nuläget har vantarna på den sista play-in platsen till slutspelet. För dryga månaden sen var det nog fler än jag som trodde att Rockets säsong var över när det började bli allt fler röda än gröna bockar i protokollet, men man måste ändå säga att det är en imponerande streak som Rockets är inne i just nu med 8 raka segrar i bagaget. Visserligen har man mött många av bottenkonkurrenterna men man har också sätt till att knäppa både Cavaliers och Kings på näsan, till det har Rockets också öst in poäng i sina matcher och kollar vi bara på deras 5 senaste så ligger snittet på 132,6 ppg och man har bara misslyckats med dagens lina i en av dessa fem och det var i matchen mot Cavs, laget som har en av ligans bästa defensiver men ändå släppte till 117p i matchen.

På andra sidan hittar vi alltså redan avhängda Portland som har tillhört botten av tabellen under hela säsongen och tappet av storstjärnan Damian Lillard visade sig vara lika jobbigt som det befarades att bli. Trail Blazers har ett snitt på 115,9 ppg bakåt den här säsongen och har nu 6 raka förluster i ligan, till det har man även en del avbräck  i truppen och bland annat är Simons, Grant och Ayton alla tveksamma till spel i den här matchen.

Rockets gör det riktigt bra just nu och jag tror laget kan stå för ännu en 120p+ match här. Lagen har mött varandra två gånger nu under våren och båda matcherna har slutat med seger för Rockets som dessutom har gjort 123 och 124 (137 eft förl) poäng.

📌  Rygga spelet på Bethard & hämta 100% upp till 1000kr i Bonus här!

Trvlig kväll

// Klabbe