Boost-Specialspel-Fotboll

Kvällens kanonboost(ar)!

IFK Göteborg och Köpenhamn i fokus

Även smygvärde på Hockey-VM! 

📌  Rygga samtliga boostar på ComeOn HÄR!


📍  FC Köpenhamn & IFK att vinna @ 4.50
∙  Korrekt odds ca: 3.20

Det blåser kalla vindar tidigt i år kring kamratgården och IFK Göteborg. Kritiken är massiv mot allt kring klubben för stunden och tabellplaceringen redan nu är minst sagt kritisk. Bra för IFK är det dock att säsongen fortfarande är ung och att man i ett par matcher definitvit borde fått med sig mer poäng än man fått. Trubbigheten framåt tycks dock vara det stora problemet. Här mot ett Mjällby hemma i Göteborg står dock de blå-vita som relativt klara favoriter. En seger måste till snarast och Mjällby hemma får anses som en trevlig uppgift.

FC Köpenhamn är väl det mest kända laget från Danmark, men just nu ligger man ”bara” trea i Championship Group som det kallas mot slutet av säsongen i vårt grannland. Seger mot Aarhus är ett måste, för att drömmen ska leva till sista omgången.  Köpenhamn står trots bortaplan som storfavoriter inför mötet och känns som ett trevligt objekt i denna dubbel!

Vill man jobba en riktig högoddsare enbart kring Allsvenskan så finns:

📍  IFK Göteborg att Vinna, BLGM i matchen och ö9.5 hörnor @ 9.50
∙  Korrekt odds ca: 8.23


Kanada och USA båda vinner (60min) @ 2.80
∙  Korrekt odds
ca: 2.58

Ishockey VM rullar vidare i full fart och två av sportens stormakter är involverade i denna boostade dubbel. USA har en förväntad enkel resa mot Lettland framför sig, medan Kanada möter ett på pappret tuffare motstånd i Tjeckien. Spelas denna dubbel på den vanliga marknaden så bjuds vi på under 2.60 i odds. Boosten = över 20 punkters värde.

Är du mer sugen på att blanda in Sverige i ditt spelande så finns det en boost för den varianten också. En helnordisk sådan i så fall, som lyder:

📍  Sverige & Finland att vinna (60min) @ 4.50
∙  Korrekt odds: ca 4.30


📌  Rygga samtliga boostar på ComeOn HÄR!