Adams Ammunition

Liverpool – Nottingham

Salah i storform när Liverpool tar emot Nottingham!

Få är väl i lika fint slag som Salah just nu och Egypten både radar upp avslut, skott på mål och skott i mål. Mot Nottingham hemma får vi mer av samma vara!

📍  Salah ö1.5 SPM @ 2.20

Salah har hittat superformen igen och han är såklart en enorm faktor till Liverpools hittills mycket fina säsong. Senast i dunder-derbyt mot Everton löste han själv två mål och förde Liverpool till ännu en trepoängare. Han är inne i ett stim just där han hittar alla de farliga ytorna och han gör det upprepade gånger per match. Vad gäller avslut så har han fullständigt bombarderat motståndarmålet i samtliga matcher den senaste tiden, Tottenham borträknad där man som bekant var en man mindre i stora delar av matchen.

∙  Mot Everton 4 avslut (2 på mål)
∙  Mot Brighton 5 avslut (2 på mål)
∙  Mot West Ham 5 avslut (2 på mål)

Och sådär fortsätter listan. Han är nu trea i den totala ligan över skott på mål i år och om inget väldigt drastiskt skett på Liverpool träningar i veckan så har han fortsatt förtroendet från straffpunkten och i många fall farliga frisparkslägen.

Salah hade en semivek start på säsongen men senaste 5 matcherna har han sett ut som under dagarna då Liverpool var som bäst. Han har skickat iväg i snitt nästan 5 avslut per match mot slutet och när Nottingham står på andra sidan planen hemma på Anfield så kan vi nog lugnt räkna med att det kommer dyka upp mängder av lägen för Salahs vänsterfot.

Nottingham känns relativt solida i år och ska klara kontraktet utan några som helst problem, men bortaspelet har egentligen ända sedan man tog klivet till Premier League lämnat väldigt mycket att önska.

Den här matchen ska kunna bjuda på en perfekt matchbild att fortsätta jobba Salahs snitt och detta till höga odds i min värld!

📌  Rygga på UNIBET HÄR och hämta din bonus på samma gång!

Chatta