Borgs Bästa

Luton – Fulham

Luton avslutar sin PL-saga med minst en poäng!

Spel: Luton DNB @ 2.32
Match: Luton – Fulham
Spelstopp: 17:00 19:e Maj
Sajt:
 Pinnacle Sports

Rygga till marknadshögst odds på Pinnacle HÄR!

Tror att Luton har gjort en bättre PL-säsong än vad de flesta hade trott. Dock känns det nog ändå lite tufft att vara så nära nytt kontrakt. Nu blir det Championship igen med klart större plånbok, men tveksamt om man klarar studsa tillbaka till PL direkt.

I ärlighetens namn skulle det orangea laget ha klarat det här, med kvaliteten på bottenlagen och att två av de även fått minuspoäng. Men har man bara lyckat få ihop sex poäng (1-3-11) på sina 15 senaste matcher då förtjänar man inte bättre.

Kommer målskytten Adebayo nu pröva lyckan i en annan PL-klubb. Blir PL-fähiga spelare som Chong, Barkley och Doughty kvar? Arsenal-lånet Lokonga kommer väl gå tillbaka till sin klubb och får kanske annan adress?

Dock är tipset att alla spelare och publiken kommer ge allt för klubben på Kenilworth Road för att Luton ska göra en snygg avslutning i högsta ligan – för den här gången.

Fulham har gjort det mycket bra den här säsongen. Avslutande fyra matcher har varit segerlösa, men då har man stött på Pool och City också. Ja, kanske vill avsluta säsongen på bästa sätt, men kan man samla lika mycket motivation och glöd som hemmalaget?

Tror att Luton får med sig MINST en poäng i sista omgången. Väljer att spela hemmalaget med Asian Odds 0 (nollboll/DnB) till 2,32 hos Pinnacle. Jobba Hatters!

Rygga till marknadshögst odds på Pinnacle HÄR!