Luxemburg – Bosnien

Ni vet vad som gäller – bolagen är snurriga på Luxemburg som vanligt!

Så rätt som jag träffat på Luxemburg senaste två åren har jag nog aldrig tidigare lyckats med på ett enskilt lag. Efter en mycket snöplig torsk mot Slovakien förra uppehållet är EM-drömmen så gott som död, men jag tror inte man lägger sig platt mot Bosnien för det.

⚽️ Luxemburg

Jag orkar knappt återupprepa mig för 10:e gången om att Luxemburg är ständigt undervärderade och att den lilla nationen är långt, långt bättre än vad man var för bara 5 år sedan. Man kan nu tampas med betydligt bättre landslag och det är ingen slump att det här gänget faktiskt haft häng på EM in i det sista.

Nu må den drömmen vara så gott som död men att man avslutar fullt påslagna hemma mot Bosnien ser jag som nästintill givet ändå. Bortalaget är totalt körda vad gäller EM och när lagen möttes i Bosnien så vann Luxemburg med 0-2 och dessutom rättvist, vilket ändå är en rejäl indikation på vad laget kan åstadkomma. EM må vara dött, men jag tror inte prestationen följer därefter.

⚽️ Bosnien

Ett monumentalt misslyckande får man ändå kalla det här kvalet, för Bosniens del. Trots en på förhand överkomlig grupp så har Dzekos gamla gäng inte lyckats med i princip någonting. 9 pinnar på 8 matcher där två av segrarna är mot blåbären Lichtenstein är ordentligt svaga papper.

I grund och botten ska väl Bosnien värderas högre än Luxemburg men i en match som betyder noll sportsligt för ett Bosnien i totalt förfall så kan dessa låga odds på bortaseger aldrig vara korrekta.

⚽️ Speltips Luxemburg – Bosnien

Ett hemmalag på framfart mot ett bortalag i totalt förfall, så ser jag på denna match. Bosnien har mer eller mindre knappt gjort en enda bra insats i kvalet medan Luxemburg har flertalet insatser som varit mer än väl godkända, inte minst just segern i Bosnien.

Jag har ofantligt svårt att se Bosnien plocka fram något ens i närheten av en maxprestation här och kan återigen inte begripa värderingen i den här matchen.

Jag fortsätter välja Luxemburg när oddsen sitter fel, som jag rakt ut anser här. +0.25 ska räcka väldigt långt.

Speltips: Luxemburg +0.25 @ 1.82
Spelbolag: Unibet – hämta din bonus HÄR!

 

Chatta