Borgs Bästa

Manchester C – Chelsea

City måste välja – Chelsea vill ha Wembleyrevanch och EL-plats!

Det här tidiga spelet baseras på att Manchester City slår ut Real Madrid ur CL på onsdagskvällen

Spel: Chelsea +0.5
Odds: 2.83
Spelstopp: 20/4 18:30
Sajt: Pinnacle Sports


Spela till marknadshögst odds på Pinnacle Sports HÄR!

Efter att enkelt avverkat Luton, 5-1, på lördagen fick City en skänk från ovan under söndagen. Eller rättare sagt två. Både Liverpool och Arsenal förlorade sina hemmamatcher och helt plötsligt var Manchesterlaget serieledare med två poäng. Den positionen lämnar man inte ifrån sig med sex omgångar kvar, väl?

Man kommer till den här matchen med en CL-kvartsfinalretur i ryggen mot Real Madrid (h) på onsdagskvällen. Glada eller deppiga? Utropstecken eller skador?

Går City till CL-semi har man ytterligare potentiellt tre matcher till som skall in i matchprogrammet (CL-final 1 juni). I PL har man sex matcher kvar, varav fyra på bortaplan, fram till 19 maj.

Självklart kommer man gå för den här matchen, men med vilken startelva och fokus? Att gå till FA Cup-final betyder ju bara ytterligare en match till, men då måste man maxa en FAC-semi och en final, vinna matcherna i PL och gå för CL-titel.

Chelsea har nu åtta förlustfria matcher i PL. Trodde det fanns chans till poängtapp mot Everton i måndags. Grundade sig på att Everton visste om att CFC hade en spelare som heter Cole Palmer. Det läxförhöret hade Liverpoollaget hoppat över, 6-0, Palmer fyra baljor!

Det här är Chelseas chans att spel bra Europacupfotboll nästa säsong. Vinnaren av FA-cupen får en EL-plats. En cuptitel räddar Pochettino och laget från en underkänd- till en godkänd säsong.

Med en toppad Palmer mot sina gamla lagkamrater och Gallagher som den nya naturliga ledaren på plan har Chelsea grunden. Här måste även ungtupparna foga sig under laget och överleverera för att det här ska gå vägen mot ett bättre, men matchstressat Manchester City.

I slutet av februari torskade Chelsea mot Pool i ligacupfinalen efter förlängning. Tror Londonlaget (matchen på Wembley) vill ha revansch på nationalarenan och fixar minst en förlängning. Spelar Chelsea +0.5 (= X2) till höga 2,83 hos Pinnacle.

Eller vill ni spela City till under 1,50 ordinarie tid här..?

Spela till marknadshögst odds på Pinnacle Sports HÄR!

Chatta