Premier League

Manchester City – Tottenham

Helgens bästa spel på City & Doku?

Här håller vi oss kort då jag tror oddsen försvinner när som helst.

Doku skott på mål @ 1.83
Spelbolag: Expekt – Rygga med ett freebet på upp till 1500kr HÄR!

Det här oddset kännns riktigt fint. Övriga bolag med samma spel har ner mot 1.50 och ja, 1.83 känns bara jättehögt oavsett.

Doku är väl den spelaren i City år som man nästan tycker mest om. Han är helt otrolig 1 mot 1 och ges han två centimeter utrymme så är det väl knappt en enda ytterback i världen som kan hänga med. Mot just Spurs, som lämnar just det ytor i överflöd i defensiven, så misstänker jag att belgaren kommer få göra precis vad han vill.

Som alla vet saknar Spurs halva laget och dessutom rena nyckelspelare, i synnerhet defensivt. Jag tror den här matchen har alla ingredienser för att spåra totalt och ju mer av den varan vi får, ju bättre lär Doku trivas.

Tottenham har inte visat vid ett enda tillfälle i år (i synnerhet efter skadorna) att man varken kan eller vill ingå i en kontrollerad matchbild. Doku ska stormtrivas den här matchen och ett City som faktiskt är piskade att vinna lär slå på stora trumman.

De andra offensiva spelarna i City har 1.5-lina till detta eller lägre odds och även om det i teorin såklart ska vara troligare att Haaland eller Alvarez avslutar, så köper jag det verkligen inte till denna graden.

Oddset här ska ner minst 30 punkter innan matchstart, och det tror jag kommer att ske.

 

Chatta