Borgs Bästa

Middlesbrough – Norwich

Norwich måste även leverera på bortaplan!

Match: Middlesbrough – Norwich
Spel: +0.25 Norwich
Odds: 1.90

📌 Hämta 1500kr i spelkrediter (bonus) på BET365 här!

Norwich kunde ta en trea (h) mot Sunderland i lördags. Det satt hårt inne, efter en dålig förstahalvlek tog Kanariefåglarna greppet i andra och först i 81:a minuten kunde måltjuven Sargent avgöra med matchens enda mål.

Norwich är nu med på PO-tåget ordentligt. Åtta poäng ner till Sunderland, fyra till Coventry och två till Preston, tre lag som tappade poäng i helgen. Upp till rätt sida strecket är det en pinne till Hull och fyra till West Brom.
Helt klart är nu att gulgröna laget måste ta poäng även på bortaplan. Endast fem pinnar på fem bortaförsök är för dåligt snitt om man ska sluta topp 6.

Middlesbrough kanske är rätt gäng att möta nu. Två senaste har varit torsk mot Plymouth (h) och i lördags Stoke (b). Nu tolv poäng upp till PO-strecket. Låter kanske inte omöjligt (Boro har faktiskt en hängmatch också) med elva omgångar kvar, men alldeles för många bra lag mellan i tabellen som gör att det inte ska gå i praktiken.
Man ska nog kika bakåt istället. Bara sex poäng ner till Stoke som är under strecket.

Varför skulle Boro blixtra till nu? Gjorde en godkänd förstahalvlek mot Stoke, men inga intentioner att jobba ikapp underläge i andra halvlek utan gjorde en blek figur som helhetsintryck.

Eftersom Norwich är lite klena borta och inte övertygade 100 procent i lördags så är jag lite defensiv i min bet även fast jag tycker det är ett bra spel.
Gillar faktiskt båda oddsen på Asian hcp hos Bet365. 3/4 av min insats sätter jag på +0.25 till 1,90 (halv vinst vid oavgjort) och 1/4 på 0 (nollboll) till 2,25 (insatsen tillbaka vid oavgjort).

📌 Hämta 1500kr i spelkrediter (bonus) på BET365 här!

Chatta