Borgs Bästa

Middlesbrough – Swansea

Nu går sista Boro-tåget – risk man kommer för sent till festen.

Spel: Middlesbrough -0,5 @ 1.86
Odds: 1.86
Spelstopp: 6:e April 16:00
Sajt: BET365

Rygga med 1500kr i spelkrediter (bonus) här!


Efter Middlesbroughs sista dödsryck och återfunna form var det givetvis ett bakslag att tappa poäng mot Blackburn (h). Vid seger där hade man varit med i PO-racet igen. Efter det fixade man ett bortakryss mot Southampton och seger mot Wednesday i måndags.

Med sex omgångar kvar nu så gör man ett sista försök och då finns inget annat än seger som gäller.

Carrick har dock skadebekymmer i truppen, men motivationen bör räcka för hemmalaget oavsett startelva.

Förutom derbysegern mot Cardiff (2-0) har Swansea haft en tung period. Har gjort att man hamnat på nedre halvan. Sju poäng ner till strecket, men många lag mellan så ska inte vara en oro i praktiken.

Fick med sig en poäng mot ”Onsdag” (b), men i måndagsmatchen vek man ner sig mot QPR på hemmaplan efter matchens enda mål med 20 minuter kvar att spel.

Svanarna har varit ett okej bortalag, men nu har man bara tagit två poäng på de tre senaste försöken. Svårt se Wales-laget tänder till på alla cylindrar i den här matchen. Snarare att man så smått börjar säsongsstäda.

Hade det inte varit så många frågetecken på hemmalagets skadelista hade det här varit en bomb. Tycker ändå det finns kvar ett visst spelvärde som gör det värt att markera matchen.

Spelar Middlesbrough att vinna hos Bet365 till 1,86. +1,90 i odds hade varit en riktig köpsignal. Går att vänta till matchdag eller live direkt i inledningen.


Rygga med 1500kr i spelkrediter (bonus) här!

Chatta