Millwall – Coventry

Oj! Höga odds på Coventry!

Vi gräver i det tidiga utbudet på The Championship och hittar ett fint spel på Coventry, vars nästan tre i odds känns oerhört högt!

⚽️ Millwall

”The Den” I Millwall har historiskt sett varit en av de tuffare arenorna att besöka i den här ligan, men i år har fallet inte riktigt varit så. Eller rättare sagt, det har varit snudd på raka motsatsen. Blott 7 poäng har Millwall räknat in på hemmaplan på 8 matcher, och med det är man tredje sämst i hela ligan. Målproduktionen har varit på tok för låg och senast hemma mot Saints så blev det en ruskig tilt-gurka när Southampton hittade nätmaskorna för seger på sista sparken i matchen.

Vi får backa bandet bra många veckor i tiden för att hitta senaste trepoängaren för Millwall, som numera ligger närmare nedflyttning än kvalplatser. Den här säsongen kan nog ganska snabbt förpassa Millwall till ett ingemansland om inget händer snarast.

⚽️ Coventry

Från kvalfinal i fjol till en helt annan verklighet denna säsongen. Coventry gillas av marknaden inför respektive match och brukar spelas ner, men poäng har uteblivit rakt ut senaste veckorna.

Jag tänker dock sätta mig i Coventry-båten inför den här matchen, främst för att oddset aldrig ska vara uppe snudda på 3 gånger insatsen. I samtliga av dessa fyra förluster på raken som Coventry nu har, så kan man enkelt hävda att minst en poäng i varje match borde bärgats. Laget skapar faktiskt mycket målchanser men bollen vill inte riktigt in i maskorna. Försäljningen av Göykeres kan såklart ledas fram som en direkt orsak till detta.

Coventry kan nog glömma allt vad kvalfinal heter i år, men laget är klart bättre än de nuvarande 20:e-placeringen i tabellen.

📍  Speltips Millwall – Coventry

Hur kämpigt det än varit för Coventry i år så kan jag aldrig acceptera de här oddsen. Det ska inte kunna stänga högre än 2.90 (peppar peppar), utan jag tror vi får se odds klart lägre vid matchstart.

Bägge befinner sig i en resultatmässigt usel period men Coventry har i alla fall bättre underliggande att backa upp med inför julrushen.

Millwall har en liknande trött resultatrad senaste månaden men insatserna i det lägret har snarare varit det motsatta, att man fått någon poäng mer än man borde.

📌Spel: Coventry 2.90
📌Spelbolag: ComeOn – hämta 500kr i bonus HÄR!

Chatta