Serie A med Laangnils

Monza – Inter

Serieledare till fina odds

Ikväll åker Inter en kvart österut till Monza för att försöka få med sig alla tre poäng och därmed hålla Juventus bakom sig i ligan.

Ett hårt jobbande Monza är inte lätta att tas med när dom spelar hemma men här finns en del viktiga spelarrotationer som inte talar för kvällens hemmalag!


Rotationer och skador till Inters fördel

Inter har bortamatchen mot Genoa färskt i minnet där man bara fick med sig 1-1. Med ett jagande Juventus som ser väldigt farliga ut så har man inte råd att tappa poäng här.

Det tror jag inte heller att man gör då Inter ser ut att ställa en nästintill optimal startelva mot Monza där viktiga Dimarco väntas tillbaka. Hans förmåga att ta med bollframåt och inspel är av absolut högsta klass och när både Lautaro och Thuram finns i som möjliga adresser så är det nästan målgaranti.

Monza har bra truppläge på deras utespelare men deras klippa till målvakt Di Gregorio skadade sig senast och är inte tillgänglig här. Spelar det så stor roll då? Jo men Di Gregorio hör till de spelare som varit med och påverkat sitt lags prestation mest.

Monza har också överpresterat bakåt vad gäller insläppta mål givet hur mycket xG dom har släppt till, och som jag nämnde i förra texten om Monza så är det till stor del tack vare Di Gregorio!

Monza som överlag har ganska svårt att komma till så värst mycket målchanser och mot ett Inter med suveränt försvarsspel över hela planen lär det inte bli lättare.

Bra men troligen snabba odds!

Sammanfattningsvis så har vi alltså stjärnspelare tillbaka för Inter och supermålvakt bort för Monza, då är det bara en fråga om oddset.

Oddset på Inter har droppat på de flesta marknader under natten till idag men här ligger man lite efter.

Jag tror därför att det här är en fråga om snabba odds, så if you snooze you lose!

Raka vinsten på Inter till 1,50 är suverän att ha med i ett kombinationsspel, även om man tvekar lite på djupare minuslina då Inter har bortaplan.

-0,75 tycker jag inte att man ska röra här till då den har lite väl klen utbetalning vid halv vinst.

Här väljer jag -1 spelet som ger högre utbetalning men ökar inte risken på nedsidan, bara kostar på eventuella vinster som blir push (att man får pengarna tillbaka) istället för vinst vid uddamålsvinster.

Spel: Inter -1
Odds: 1,82
Spelbolag: Coolbet

/Laangnils