Serie A med Laangnils

Napoli – Inter

Oddsbomb i finalen! 💣

Imorgon avgörs Italienska Supercupen i Riyadh när Napoli och Inter gör upp om titeln. Finalen tror jag dock blir en överkörning av ett Inter som just nu är italiens bästa lag mot ett Napoli som jag inte vill ge något förtroende!

Lagen möttes, i Neapel, i början av december och då blev det 0-3 till Inter och att det blir samma siffror här känns inte alls otroligt. Milanolaget går som tåget för stunden och ett decimerat Napoli ska inte kunna rå på ligaledarna i denna final.

Coolbet ligger marknadshögst här på fina 2,19.

Spel: Inter -1 (asian)
Odds: 2,19
Spelbolag: Coolbet


⚽️ Napoli

Jag kom snett på semifinalen när jag trodde på Fiorentina, det är inget spel jag ångrar då det var straffmiss från Fiorentina och ett snyggt anfall från Napoli som gör att dom leder i halvtid och sen blir det full blås framåt och så rinner det iväg.

Oavsett så håller jag Napolis förutsättningar som likadana, dom saknar nyckelspelare som Osimhen och Anguissa samt Zielinski som fortsatt inte lär spela. Väldigt spännande dock att man kanske kan starta nyförvärvet Cyril Ngonge som gjort det väldigt bra i Hellas Verona, som han kom ifrån.

Jag vidhåller att det är väldigt mycket som ska studsa rätt för att Napoli ska vinna eller kunna ta det här till straffar (dom kör utan förlängning…) för dom kan tyvärr inte mäta sig med Inter så gott som alla normalfall.

⚽️ Inter

Trots att resultatet även i Inters semifinal var 3-0 så är prestationen något helt annat och det är väl knappast någon som motsätter sig att Inter just nu är Italiens bästa lag.

Inter kommer fortsatt ställa upp med Dimarco, Lautaro, Calhanoglu, Barella, Thuram mm., då är dom svårstoppade. Senaste mötet vart som sagt vinst med 3-0 trots att Napoli hade hemmaplan. Med fullt manskap på neutral plan har de blåsvarta ännu bättre förutsättningar och jag ser inget som talar mot måndagens favoriter.

Dom är bättre på alla lagdelar, Inzaghi håller jag högre än Mazzarri, mer samspela och högre individuell kvalitet, ja bortsett Kvaradona då kanske.

Nerazzurri får fira i Riyadh!

📌 Speltips Napoli – Inter

Jag gillar förutsättningarna för det här att dra iväg resultatmässigt då jag inte tror på en speciellt jämn tillställning.

Vad gäller rak vinst för Inter får jag lite oddslös-känsla kring och även om det är viktigt att aldrig ge efter för den impulsen så vill jag vara tydlig med det är otroligt mycket som ska gå Napolis väg för att dom inte ska förlora.

Med det sagt så tycker jag att -1 erbjuder bäst balans mellan risk och återbetalning. Jag köper spel ända ner till -2,5 på Inter då jag inte alls håller det som otroligt att vi får ytterligare ett 3-0 resultat i Saudiarabien.

Värde finns dock över hela brädet när jag tycker att det borde vara 1,25-lina som main handikapp, fint värde med andra ord!

Speltips Napoli – Inter: Inter -1 (asian) @ 2,19 på Coolbet

/Laangnils