Gigantens Granater speltips

Newcastle – Arsenal

Newcastle spelar CL ur händerna på Arsenal!

Giganten har noterat att Bengan pillat på Arsenal den här veckan men här måste tyvärr Giganten kliva in och ta andra sidan. Att Arsenal efter katastrofen mot Spurs ska åka till Norra England och hämta tre pinnar mot Newcastle hur som helst finns inte. Arsenal har satt sig i en riktig rävsax och jag tror Magpies spelar CL ur händerna på Arsenal!

Speltips: Newcastle +0.5 @ 2.06 / Pinnacle Sports

Newcastle

Absolut, det var en kall prestation mot Manchester City men på Ethiad när City jagar guldet kan vi inte räkna med annat än att bli utspelade. Hemma på St James Park mot Arsenal blir det en helt annan historia. Liverpool var nyligen på besök och fick verkligen slita ont för tre pinnar.

Skadeläget hos skatorna ser bra ut med de flesta nyckelspelare tillgängliga. Vissa kanske tror att förlusten mot City kanske slår ner stämningen i laget men jag tror det blir precis tvärt om, en reaktion där Newcastle steppar upp rejält såhär i säsongens sista hemmamatch. St James Park kommer vara fyllt som vanligt och trycket på arenana enormt. Arsenal kommer inte få en rolig kväll, det säger jag igen!

Arsenal

Arsenal gör en fin säsong men jag tror det kan bli platt fall på mållinjen. Matchen mot Spurs var ett rejält haveri när det gällde som mest och det är lite så Arsenal fungerat de senaste åren. Att förlora den matchen på det viset man gjorde och nu behöva ställas i en måstematch mot ett taggat Newcastle kan inte vara annat än oerhört jobbigt både mentalt och fysiskt.

Holding tog rött kort och saknas. Ben White återigen osäker till spel och framåt finns det skavanker på flera nyckelspelare. Arsenal har ett väldigt ungt lag, vilket också betyder lite rutin. Just rutin kan bli avgörande när allt drar ihop sig.

Speltips Newcastle – Arsenal

Folk tror att Arsenal ska åka och säkra CL i norra England. Aldrig säger Giganten. Newcastle är ett riktigt tungt lag och ett av de formstarkaste i hela ligan efter nyår. Guimares och gubbarna ska käka upp mittfältet som annars är Arsenals stora styrka.

Arsenal är mästare på att kväva och i år har laget väldigt lite rutin. Newcastle är ett oerhört fysiskt lag och jag tror St James Park på Måndag blir en mardröm för Arsenal.

För Giganten blir det faktiskt högspel på magpies +0,5.

Speltips: Newcastle +0.5 @ 2.06 / Pinnacle Sports