Borgs Bästa

Nottingham – Fulham

Poängavdrag och tabelläge ska räcka som motivation för Forest!

Spel: Nottingham -0.25
Odds: 2.37
Spelstopp: 2:a April 20:30
Sajt: Pinnacle

Spela till högst odds på Pinnacle Sports HÄR!

Poängavdrag och tabelläge ska räcka som motivation för Forest!

Det har varit ett vingligt hemmaspel på City Ground för Nottingham. Nu fick man till ett kryss mot Palace på påskafton efter en bra andrahalvlek och kunde kvittera med en halvtimme kvar. Viktig poäng!

Med bara ett par måls bättre målskillnad tillgodo på Luton ligger Forest på rätt sida strecket. Oerhört viktigt att man nu positionerar sig med åtta omgångar kvar. Har tuffa matcher i Spurs och City kvar, men också mot de två lagen i botten och Everton. Hemmamatcherna ett måste att ta poäng i!

Om Fulham hade torskat matchen mot Sheffield Utd i helgen hade det här varit en hemmabomb. Men istället för Sheffield-laget fick 4-1 så jobbade sig Fulham närmare. Londonlaget kvitterade till 3-3 90+3, men eftersom det var elva tilläggsminuter så fanns till och med lägen för segermål. Självklart gav avslutningen en vitamininjektion för laget där man visar att man inte ger upp.

Dock är Fulham klart mänskligare på resande fot och av sina 39 poäng har man tagit endast elva på bortaplan.

Forest är ett klart stabilare lag än Sheffield Utd och jag hoppas de tar kommandot i den här matchen och håller undan tills slutsignalen går. Tabelläget och att man blev av med fyra poäng i avdrag ska ju vara motivation nog.

Tycker spelvärdet finns på hemmalaget i denna match. Spelar Asian Odds Nottingham -0.25 till 2,20 hos Pinnacle (halva insatsen tillbaka vid oavgjort).

Spela till högst odds på Pinnacle Sports HÄR!

Chatta