Bengans Bomb bild

Nottingham – Manchester United

Nottingham ska kunna stå upp bra på hemmaplan!

Mitt-i-veckan-fotboll väntar när ligacupens semifinaler ska avverkas. Det här är hemma-borta-möten och Nottingham inleder på City Ground mot ett United som dels fick en riktigt tung förlust emot sig mot Arsenal, och som dels går mot en oerhört hektiskt vecka. Match Onsdag mot Nottingham, följs upp med mer cupmatcher till helgen och sedan ligamatch nästa vecka.

Nottingham, tror jag, har goda chanser att skaka om United mitt i detta schemat – Speciellt hemma!

Nottingham

Det var väl ingen superprestation av Nottingham mot Bournemouth senast även om en pinne bärgades till slut. Det är främst framför den fanatiska hemmpubliken man höjer sig ett snäpp och vi kan räkna med att stödet kommer vara enormt här. Det är länge sedan Nottingham skördade några framgångar i finrummet och här finns det faktiskt en okej chans att hitta på något.

Nottingham har som bekant köpt in halva Europa den här säsongen och har därför en stabil och bred trupp. Nu är det troligen noll chans att man roterar mycket här, då det på många sätt är den största matchen för klubben på väldigt länge.

Fin mix av yngre förmågor och rutinerade herrar. Nottingham ska ha goda chanser att störa på Onsdag.

Manchester United

United har tagit kliv under Ten Hag men nu väntar en tuff period med ligaspel och cupmatcher om vartannat. Tre matcher på en vecka och då är man i en kritisk position i ligan där man måste hålla i. Det är dessutom inte någon city-bred på laget och det märks väldigt tydligt när vissa nyckelspelare försvinner, som i Söndags.

Med brutalt schema framför sig och det faktum att detta dessutom är ett dubbelmöte, så lär inte United gråta blod om man åker hem med ett kryss, för att sedan kunna avgöra på Old Trafford.

Jag vädrar definitivt viss rotation hos de röda med tanke på sundande uppgifter och att man som sagt har en match på Old Trafford ”på sig” i detta semifinalmöte.

Speltips Nottingham – United

Jag kan inte se något annat än att Nottingham är mer all-in här än i någon annan match. Det här är trots allt en storklubb från förr, som inte haft något att säga till om sedan 90-talet i stort sett. Den här matchen är enorm för såväl fans som klubb.

Givetvis vaskar inte United en semifinal rakt ut men att det är just dubbelmöte här och United har 3 matcher på en vecka, får mig att känna att risken ändå är relativt stor att Ten Hag ställer över någon eller några gubbar.

Första mötet av två, Nottinghams största match på två decenium, typ. Jag går på hemmalagets pluslina!

Spel: Nottingham +0.75 PINNACLE SPORTS
Spela på Pinnacle Sports till högst odds HÄR!

Chatta